FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 3-0

VIDEO I-au spart luneta! Mihai Roman, care a dat două pase de gol și a scos un penalty, i-a stricat debutul lui Niculescu pe banca Voluntariului, 3-0

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2017 00:00

Ca jucător, Claudiu Niculescu n-a impresionat niciodată prin efortul depus, însă avea sclipiri de geniu.

Pentru că transforma perfect loviturile libere directe, el a fost poreclit "Lunetistul".

Ajuns la 40 de ani și după o pauză ceva mai lungă în cariera de tehnician începută în 2012, Clau-gol a acceptat oferta Voluntariului.
Din păcate pentru el, în cele două zile de pregătire pe care le-a prins înainte de deplasarea la Botoșani, fostul atacant pare să le fi transmis noilor săi elevi doar lehamitea în ceea ce privește efortul, nu și sclipirile ce l-au transformat în vedetă a fotbalului românesc. Cum din lotul ilfovenilor au lipsit și "greii" Cernat și Costin Lazăr, misiunea oaspeților chiar c-a fost imposibilă.

Click aici pentru VIDEO!

De partea cealaltă, așa cum ne-a obișnuit, trupa pregătită de Grozavu a băgat serios "materiale", cu presing sus și acțiuni periculoase în benzi. Leo a avut noroc c-a beneficiat și de un Mihai Roman senzațional, evoluția sa aducând aminte de perioada în care fermeca fanii din Giulești.

Mijlocașul dreapta a recuperat mingea de la centrul terenului și i-a pasat lui Golofca la primul gol, a scos penalty-ul de la golul doi și a desenat perfect pentru lobul lui Lorand Fulop, care a închis tabela. z

"Am revenit la forma care ne-a consacrat, când câștigam toate meciurile de acasă. Sper să o ținem tot așa"
Mihai Roman, mijlocaș FC Botoșani

"Am revenit cu stângul în Liga 1. Mă așteptam să avem un meci greu aici, dar nu-mi închipuiam să pierdem de asemenea manieră. Avem foarte mult de muncă. Etapa viitoare nu avem altă variantă decât victoria cu cei de la Târgu Mureș"
Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gannicus2014
gannicus2014  •  08 Aprilie 2017, 11:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close