FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - FC BOTOȘANI

VIDEO Imagini antologice la Timișoara » Ce făceau patru fani în timpul meciului ACS Poli - FC Botoșani

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 noiembrie 2017 18:34

Foarte puțini fani s-au înghesuit pe stadionul "Dan Păltinișanu", la duelul dintre ACS Poli Timișoara și FC Botoșani.

Temperaturile scăzute din termometre nu au oprit însă patru fani vârstnici ai timișorenilor să asiste la meci.

Plictisiți însă de desfășurarea ostilităților din teren, aceștia au recurs la o activitate nespecifică stadioanelor, alegând să joace cărți :)

VIDEO cu faza! 

AICI poți urmări liveTEXT duelul dintre ACS Poli și FC Botoșani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1697380353622999
Leo Baloescu  •  23 Noiembrie 2017, 11:33

In timpul meciului ? Dati un stop cadru in ultima secunda si se vede clar terenul gol. Meciul nu incepuse. Dar deh...mazeta sporturilor trebuie sa nu se dezminta !

907261206001859
Radu Mititelu  •  18 Noiembrie 2017, 06:04

De ce induceti în eroare?cei 4batrînei jucau carți cînd nici nu incepuse partida,uitativa la tv cand abia afisau numele jucatorilor,etc...

sakamoto
sakamoto  •  18 Noiembrie 2017, 01:10

Posibil ca partida jucata de cei 4 cartofori, era cu muuuuult mai interesanta, decit ce ofereau fotbalistii celor doua echipe. Pacat ca televiziunea, a ratat, sa transmita in direct, pasionantele partide de cartzi. Asa ca intr-un viitor apropiat, spectatorii din Liga Ororilor, vor juca in tribune, campionate de Poker clasic, 66, septica, cruce, 21, Texas Hold ten, Omaha si alte asemenea sporturi pasionante. La aceste campionate din tribune, pot participa, jucatorii de rezerva ale echipelor din teren. De asemenea arbitrii de rezerva, maserii, transmitzatorii meciurilor de fotbal, Cornel Dinu, Gigica Becali, Nashul, Corleone si desigur multzi oameni de fotbal si ziaristi. In felul acesta partidele de fotbal si carti, vor deveni pasionante, iar lumea va lua cu asalt stadioanele. Cei mai buni cartzashi, vor juca turnee internatzionale. Ca mai intotdeauna, Marile Revolutzii pornesc din...nimic! Iaca ca acum se pun bazele, fotbalului VIITORULUI! Trebuie sa ne mindrim, ca totul a inceput in Romania!Ciao!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close