FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

VIDEO Imaginile săptămânii vin de la un club de Liga 1! Mesajul postat pe pagina de Facebook e și el amuzant

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 13:54

CSM Poli Iași a avut mereu o pagină de Facebook activă și nu puține au fost momentele în care au știut să-și distreze fanii cu tot felul de posturi amuzante.

VIDEO AICI

Cei care se ocupă de social media la clubul din Liga 1 lovesc din nou. De această dată au postat un video cu mijlocașul Qaka jucându-se cu mingea alături de un cățel.

Mesajul care însoțește postarea este și el unul special, amuzant. " Transfer! Are un CV impresionant, iar după un prim antrenament lucrurile sunt clare: mâine vine la negocieri!

Dacă va accepta oferta clubului nostru, 2 pachete de Pedigree / zi, fostul component al FC Ham United se va alătura lotului pregătit de antrenorul Flavius Stoican. Ce părere aveți despre noua achiziție?", sunt cuvintele care se referă, bineînțeles, la cățel.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează