FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Italienii dezvăluie astăzi: "Dinamo negociază cu Juventus pentru un atacant!" » Fotbalistul ochit de Mutu nu a mai jucat din februarie

FOTO: Twitter +2   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 08:42

După ce a ajuns la un acord cu mijlocașul ofensiv Diogo Salomao, Dinamo este în cautarea unui atacant.

Presa din Italia anunță că Adi Mutu negociază cu șefii fostei sale formații, Juventus, pentru atacantul  Francesco Margiotta, 23 de ani.

În februarie, atacantul s-a operat la genunchi, după o accidentare la ligamentul încrucișat. După operație nu a mai jucat niciun meci.

Francesco Margiotta a jucat în sezonul trecut în Elveția, la FC Lausanne, fiind împrumutat acolo de Juve. Atacantul a bifat 18 prezențe și a marcat de 8 ori, oferind și 5 pase de gol.

De serviciile lui Margiotta se interesează și Ascoli.

 

750.000 €este cota lui Francesco Margiotta, potrivit transfermarkt.de

Francesco Margiotta este un produs al celor de la Juventus, dar de-a lungul anilor a fost împrumutat la mai multe echipe, precum Crrarese, Unione Venezia, Monza, Real Vicenza, Santarcangelor și FC Laussane.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
juv3ntin
juv3ntin  •  27 Iunie 2017, 17:08

n-am citit articolul... dar banuiesc ca este vorba despre Higuain.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2017, 16:28
Postat de zecs93 pe 27 Iunie 2017, 15:18

Hmmm nu ma dat pe spate, adica a dat goluri nu mai cand ramasese de indeplinit o simpla formalitate, doar sa bage mingea in poarta de pe linia portii, in plus,vad ca aducem nu mai jucatori care au stat accidentati, ce-i Dinamoo ?? Spitalu SF MARIA ??

la cat futbol stii tu, nu mira pe nimeni. daca ai fi simtit vreodata iarba in crampoane ai fi vazut in 5 secunde ce atacant bun este margiotta, in comparatie cu ratatii din liga mamaligii. eu am mari dubii ca in final Dinamo va avea asa mare noroc sa il aiba sub tricou, macar un an. si nu pentru ca este un jucator crescut de Juventus si proprietata lui Juventus, ci pentru ca margiotta chiar e atacant.

zecs93
zecs93  •  27 Iunie 2017, 15:22
Postat de Dreptatea Doare pe 27 Iunie 2017, 09:46

Si daca pleaca Nemec ?

Da nu vorbiti ca a plecat Popa si Dinamo acum mai are doar 2 atacanti, Rivaldinho ( care nu a confirmat deloc pana acum parerea mea, alea 2 goluri din campionat au fost un balon de sapun) si Nemec !!! Eu cred ca vine pentru a-i face concurenta lui Rivaldinho, cred ca Contra va juca 4-4-2 !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează