FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - GAZ METAN 0-0

VIDEO La ora de matineu, fotbal de matineu! Botoșani și Gaz Metan s-au mulțumit cu o remiză albă: 0-0

Articol de - Publicat luni, 08 mai 2017 00:00

Partida de ieri a bifat al patrulea 0-0 consecutiv între cele două grupări, iar fotbalul a lăsat mult de dorit pe Municipal.

Cu doar câteva luni în urmă, Gazul lui Pustai se lupta pentru un loc de play-off, în condițiile în care a fost chiar și pe locul 3 și părea greu de dat la o parte.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Printre performanțele medieșenilor se numără o victorie și un egal cu fiecare din cele 3 candidate la titlu: Viitorul, FCSB și Dinamo. Dar au rămas fără vedeta lor, Llullaku, și calculele au fost date peste cap, astfel încât jucătorii lui Pustai au ajuns să se chinuie să ia măcar un punct cu Botoșani, ASA sau Timișoara.

Meciul de ieri, început la o oră ciudată pentru Liga 1, a fost al patrulea consecutiv în care cele două grupări au încheiat partida cu scorul de 0-0.

În 2014 a fost ultima întâlnire care s-a terminat cu o învingătoare, Gazul plecând cu 3 puncte de pe Municipal după un meci câștigat categoric, cu scorul de 3-0.

Singurele momente periculoase au fost semnate de moldoveni în prima repriză prin Popovici, Roman sau Elek, pe când ardelenii au reușit după aproximativ 70 de minute să pună pericol porții apărate de Cobrea prin șutul lui Eric!

Egalul nu ajută pe niciuna dintre cele două echipe, dar nici nu le încurcă, amândouă fiind departe de zona de retrogradare.

"E un punct bun și pentru Botoșani, e un rezultat echitabil. Cred că acest scor arată că cele două echipe au un stil asemănător. Oricum, cert este că o să ne mândrim la final că am luat campioanei 4 puncte, indiferent cine va fi. Cu cele trei echipe avem o victorie și un egal"
Cristian Pustai, antrenor Gaz Metan

"Se pare că ne anihilăm foarte bine, echipele și antrenorii se cunosc între ei. Mă gândeam să obținem prima victorie ca să scăpăm de griji. N-am avut șansă, ăsta e fotbalul"
Gabriel Vașvari, mijlocaș FC Botoșani

"Speram să câștigăm azi, dar e greu să joci la ora asta, pe o asemenea căldură. Trecem printr-o perioadă puțin mai slabă"
Sergiu Popovici, fundaș FC Botoșani

botosani gaz metan 0 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
dora
dora  •  08 Mai 2017, 09:34

Majoritatea meciurilor din play-out sunt o comedie...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează