FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO // FCSB face totul pentru ca Marko Momcilovic să joace din nou fotbal » Sârbul se recuperează cu tehnologie ca la NASA

Marko Momcilovic - FCSB
Marko Momcilovic - FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 iulie 2019 18:33

Marko Momcilovic (32 de ani), fundașul celor de la FCSB, accidentat de aproape un an, se pregătește intens în această vară pentru a reveni pe teren.

După o leziune musculară, Momcilovic a fost nevoit să treacă și prin două operații de hernie de disc. Sârbul se recuperează la baza FCSB din Berceni, cu ajutorul unei benzi de alergare, ce folosește tehnologie de la NASA.

„Roș-albaștrii” încă speră că fundașul va mai putea să joace fotbal, fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei înainte de accidentare.

Folosit de toate vedetele

Anti-Gravity treadmill, aparatul modern pe care îl deține FCSB la baza din Berceni, costă nu mai puțin de 36.000 de euro!

Această tehnologie este folosită la cluburile mari din lume, iar jucători ca Harry Kane, Gareth Bale, Paul Pogba și chiar și luptătorul Conor McGregor au folosit aparatul pentru a-și grăbi recuperarea.

Out de 11 luni

Momcilovic trage tare să demonstreze că poate juca fotbal în continuare. Sârbul s-a accidentat în urmă cu exact 11 luni, pe 7 august 2018, la meciul cu Hajduk Split, 0-0, din preliminariile Europa League.

Fundașul stânga a jucat numai 5 meciuri sezonul trecut, după ce în precedentele cinci jucase la foc automat, 187 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB și Pandurii.

 

VEZI ȘI:

CSA STEAUA ARE PALMARESUL // GALERIE FOTO Cum a arătat ultimul Steaua - Dinamo: Cosmin Olăroiu pe banca roș-albaștrilor + cât s-a terminat primul Dinamo - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  07 Iulie 2019, 22:11

De ce s-o grabi asa tare cu recuperarea nu inteleg deloc.E si super batrin,nu a mai jucat de 1 an,salariul merge,viata e frumoasa,oricum nu se mai conteaza pe el.

theman30
theman30  •  07 Iulie 2019, 19:15

Un club care se respecta si nu plateste din bani publici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează