FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

VIDEO Mesaj special transmis de Dică și jucătorii săi înaintea meciului cu CFR Cluj! Junior Morais a scăpat și o expresie vulgară:D

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 17:26

FCSB întâlnește duminică CFR Cluj, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

Steliștii așteaptă un stadion plin la meciul care o poate aduce pe FCSB foarte aproape de un nou titlu de campioană. Pentru a fi siguri că vor avea parte o asistență numeroasă, jucătorii lui Nicolae Dică au filmat un clip pentru a-i îndemna pe fani să vină la stadion.

"Vă aşteptăm cu mare drag la stadion pentru a ne încuraja să câştigăm, să facem un meci foarte bun, să luăm 3 puncte şi să mergem să luăm titlul", a spus Junior Morais. Brazilianul a scăpat și o "înjurătură motivațională" la finalul discursului său - "caralho" - un cuvânt care în argoul brazilian se referă la organul sexual masculin, dar poate fi folosit și pentru a exprima o emoție puternică, intensă, într-un mod vulgar.

După îndemnul lui Morais, Nicoale Dică a trimis și el un scurt mesaj: "Te aștept la stadion", iar jucătorii s-au alăturat și au strigat în cor: "Hai la meci!".

Citește și: Profită de "retragerea" lui Becali? Primul transfer al lui FCSB în era Geambazi: "Acord cu mijlocașul"

Miza formidabilă a meciului FCSB - CFR » Reghecampf revine în actualitate cu o performanță uimitoare!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (46)
fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  26 Aprilie 2018, 18:25

Maine sambata la ora 18:00 toata lumea in piata constitutiei miting pentru intoarcere domnului Gigi Becali! toti stelisti adevarat in piata!

indolentuu
indolentuu  •  26 Aprilie 2018, 19:46
Postat de Joachim Makay pe 26 Aprilie 2018, 19:14

***

forta ricsa :))))

maradona5
maradona5  •  26 Aprilie 2018, 18:40
Postat de fcsbsibklinadn pe 26 Aprilie 2018, 18:25

Maine sambata la ora 18:00 toata lumea in piata constitutiei miting pentru intoarcere domnului Gigi Becali! toti stelisti adevarat in piata!

Am vorbit cu Palnie, iosif din ghiveci si vom fi acolo alaturi de restul Bisisicilor. Forza oierul !!!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close