FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 0-2

VIDEO Micile plăceri ale vieții :) Ironiile fanilor dinamoviști pentru propriii jucători din ultimele minute ale partidei cu CFR Cluj: "Campionii, campionii!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 11:04

Suporterii dinamoviști au trecut prin toate stările posibile în timpul înfrângerii suferite în fața celor de la CFR Cluj, scor 0-2. De la deja clasicele înjurături la adresa conducerii și huiduielile adresate lui Bokila, fanii "alb-roșii"au trecut la scandări ironice precum "Campionii, campionii".

Fanii dinamoviști care au rămas pe stadion până la finalul unei noi umilințe au făcut haz de necaz. În minutele de prelungiri, cei din "Peluza Cătălin Hîldan" au întâmpinat cu olé-uri fiecare pasă reușită de elevii lui Miriuță și au scandat minute în șir "Campionii, campionii".

Vezi aici VIDEO!

2.171 suporteriau fost prezenți pe stadion la meciul dintre Dinamo și CFR Cluj

2007
este anul în care Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană

În urma acestei înfrângeri, Dinamo și-a diminuat șansele pentru calificarea în play-off, fiind la 4 puncte în spatele celor de la Astra Giurgiu. Vezi aici toate calculele!

Prinde Dinamo un loc de play-off?

DA
NU

 

Clasamentul ligii 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  20 Noiembrie 2017, 16:23

Meci pierdut de antrenor!Cel mai *** antrenor pe care l-a avut vreodata Dinamo! Toata lumea vede ca Bokila nu poate decat o repriza si antrenorul asta parat- in loc sa-l scoata la pauza pe Bokila-l-a scos pe Rivaldinho,care macar jucase foarte bine in aparare si la centru-daca in fata nu a avut mingi!Iar apoi,nu stiu de ce l-a mai bagat pe Nemec!E drept ca venea dupa naqtionala-si dupa miss Slovakia-dar nici macar nu s-a straduit,fiind chiar indiferent!Iar cat despre introducerea lui Serban,pana si comentatorul Digi s-a mirat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tonyys
tonyys  •  20 Noiembrie 2017, 12:37

Dupa ce la campionate deja numara decenii de cand n-au mai castigat unul, dinamovistii se vor obisnui sa numere anii de cand nu mai prind play-off-ul.

ionut_adventist
ionut_adventist  •  20 Noiembrie 2017, 12:18

Sa-si treaca in palmares titlul de campion al play-out-ului

Vezi toate comentariile (3)
Comentează