FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Mihai Teja îi face pofta lui Becali: „Haide, vino spre minge!” » Antrenorul i-a luat tare pe jucători de la primele antrenamente

Mihai Teja la antrenamentele FCSB // Foto: Cristi Preda
Mihai Teja la antrenamentele FCSB // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 18:47

Mihai Teja i-a promis lui Gigi Becali că FCSB va avea un joc de posesie consistent în ultimele etape din Liga 1, iar pentru ca asta să se întâmple, antrenorul a început deja să implementeze acest stil în cantonamentul din Spania.

„Haide, vino în presing, da! Și atenție, combină aici. Haide, vino spre minge!”, au fost câteva din indicațiile date de Mihai Teja jucătorilor.

Steliștii au început de ieri antrenamentele în Spania, pe Costa del Sol, în tentativa de a recupera cele 6 puncte distanță de liderul CFR Cluj și de a câștiga titlul după o pauză de 4 ani.

„Să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. L-am întrebat cum vede fotbalul? Mihai Stoichiță m-a influențat, că am văzut la televizor că a spus că e antrenor de posesie. I-am cerut părerea și lui Gică Hagi și mi-a spus: «Gigi, e antrenor de posesie». Exact ce voiam.

Obiectivul e campionatul! Jucătorii pe care-i vrea Mihai sunt jucători de creație și atacanți! Vreau să facă posesie. Dacă nu o face el o să o fac eu peste șase luni”, a spus Becali la prezentarea lui Teja.

3
meciuri amicale are stabilite Mihai Teja în Spania: Luzern (17 ianuarie), Shanghai Shenhua (20 ianuarie) și Dinamo Kiev (23 ianuarie)

2.500.000 €este bugetul anual de salarii la gruparea lui Gigi Becali

Vezi și: Gabi Balint nu îi dă nicio șansă lui Mihai Teja în relația cu Gigi Becali: "Doar așa supraviețuiește"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
whiteredarad
whiteredarad  •  13 Ianuarie 2019, 23:38

Mihai Teja nu are inca o calificare de antrenor de valoare. Pina azi a lucrat doar la echipe marunte, cu realizari marunte. Acum are lot, are obiectiv, poate sa spuna ( si )ca are valoare.....daca ia titlul. Numai ca...nu este asa simplu. Articolul pare "o limba" trasa echipei lui Becali si antrenorului sau, doar ca valoarea se demonstreaza in teren . Sincer, ii urez succes,e tanar, are cu ce,.. dar ..nu il vad bine !. Nimeni nu se va da la o parte ca sa treaca FCSB in fata. Cu atat mai putin CFR>

ray51
ray51  •  13 Ianuarie 2019, 21:02

Peste 6 luni isi ia licenta PRO Gigi B. Atunci sa vezi !

steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  13 Ianuarie 2019, 14:01
Postat de uefa_steaua pe 12 Ianuarie 2019, 20:44

o sa vedem la final. repet,din meciurile cu calarasi,voluntari si sibiu am luat in tur 9 din 9 puncte posibile,cu chiajna si csu am avut probleme. nu vad cum s-ar mai putea intampla asta si acum. daca atunci am luat 9 din 15,cand am fost la pamant,acum putem lua lejer 13 din 15. inca doar 4 punctulete in plus. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Hooo nebunule, stai să promovăm în L3 și apoi putem spune că suntem campionii L4. Ai lumii nu vom fi niciodată, dar putem încerca pe plan intern.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează