FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Mircea Rednic l-a înțepat pe Marius Șumudică: „Rednic strâmbul și fără caracter ar zice: «N-am putut să dorm azi-noapte»”

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 12:51

Mircea Rednic l-a ironizat pe Marius Șumudică după ce a aflat de la jurnaliști că Al Shabab a terminat campionatul pe locul 5 în Arabia Saudită.

„Acum, Rednic strâmbul şi fără caracter ar zice: «Nu am putut să dorm azi noapte. Mi-aţi stricat ziua când mi-aţi dat informaţia asta».

Un Rednic corect şi realist zice: «Eu am fost acolo şi chiar am jucat un meci amical înainte de a începe campionatul. Echipa nu se mişca foarte bine, dar după aia Şumudică a reuşit să formeze o echipă bună.

Problema a fost că în iarnă, când toată lumea a făcut transferuri, ei nu au făcut. Au adus jucători, eu chiar îl ştiu pe unul care e odată cu mine. Deci chiar nu l-au ajutat deloc în perioada aia în care ceilalţi s-au întărit»” a spus Rednic.

 

 

Tehnicianul „câinilor” a antrenat și el în acest sezon în Arabia Saudită, la Al Faisaly: „E greu de lucrat şi nu ştiu în condiţiile astea, dacă el a ratat obiectivul, dacă el va rămâne. Şi acolo e un regulament în ultima perioadă. Îţi dai demisia, trebuie să plăteşti două salarii, te dau afară, trebuie să îţi plătească două salarii. Pentru că ei s-au păcălit foarte mult, au plătit mulţi antrenori care au fost daţi afară, nu au avut rezultate, după 5-6 etape şi au trebuit să plătească milioane. Exemple avem, Reghe, şi Oli a fost la un moment dat”.

VEZI ȘI:

VIDEO Mircea Rednic a anunțat numele primului transfer: „Săptămâna viitoare va semna”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
aldo_m
aldo_m  •  17 Mai 2019, 19:41

marele sumudica unde merge al vrea pe budescu ca el nu e in stare sa faca o echipa fara budi

rocky2
rocky2  •  17 Mai 2019, 18:03

Sumudica e o nulitate, un aservit ciobanului!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează