FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO OFICIAL CS U Craiova a realizat al doilea transfer al iernii! » Mangia a adus un fost internațional

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 20:26

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă din 14 ianuarie, CS U Craiova s-a înțeles cu atacantul croat Dominik Glavina. 

Acesta a semnat un contract valabil până la sfârșitul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă trei ani, se arată pe site-ului oficial al oltenilor. 

Acesta a fost prezent în cantonamentul din Turcia și l-a impresionat pe Mangia în amicalele în care a fost introdus, italianul luând astfel decizia de a-l păstra în lot. 

Glavina are 25 de ani, evoluează ca atacant, dar poate fi utilizat și ca extremă stânga și al doilea vârf. A jucat de-a lungul carierei pentru NK Varazdin, Beitar Ierusalim, Slaven Belupo, Inter Zapresici și Rudar Velenje, fiind și internațional de tineret la naționala Croației. 

Glavina e al doilea transfer al oltenilor, care în această iarnă s-au mai întărit cu Ovidiu Bic de la Gaz Metan Mediaș. 

A JUCAT CU DINAMO

În vara lui 2011, pe vremea când avea doar 18 ani și jumătate, Glavina evolua pentru NK Varazdin, echipă croată care s-a duelat cu Dinamo în turul III din preliminariile Europa League.

Glavina a jucat pentru Varazdin în toate cele 180 de minute ale "dublei" câștigate de Dinamo cu 4-3 la general și a avut evoluții consistente, fiind notat în ambele partide cu 6 de Gazeta Sporturilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dakesis
dakesis  •  24 Ianuarie 2018, 11:16

achizitie buna! sa-l vedem ce poate...

widoqq
widoqq  •  24 Ianuarie 2018, 09:03

FC FC SB SA termina pe nu meritat loc 3! Hai Poli!

antalmihai
antalmihai  •  23 Ianuarie 2018, 23:05

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează