FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC BOTOȘANI 1-1

VIDEO Palma » Golofca e pe val: a egalat la Timișoara și a salvat un punct pentru Botoșani, 1-1

Golofca le-a dat multe bătăi de cap timișorenilor
Golofca le-a dat multe bătăi de cap timișorenilor

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 00:00

Golul lui Cânu n-a fost de ajuns ieri, iar Cătălin Golofca a impresionat din nou răspunzând cu un nou gol pentru echipa lui după incidentul cu Grozavu din luna martie.

Misiune dificilă pentru timișoreni și botoșăneni chiar înainte de Derby-ul fotbalului românesc. Dar meciul a fost aprig, încins pe alocuri, au sărit scântei și s-au băgat materiale la greu. A fost o remiză, și nu de salon, fiecare dintre cele două combatante având propriile posibilități de a-și apropria victoria.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Echipele au fost cât s-a putut de scurte, în ciuda distanței mari, 656 de kilometri, dintre cele două formații. Și a ieșit la suprafață apetitul de gol al unui fundaș, respectiv al unui mijlocaș, care au o primăvară de apreciat.

Gabriel Cânu (39) s-a înălțat ca la baschet, subjugându-i pe Elek și pe Burcă, înscriind după centrarea lui Fucek. Croatul a pus presiune și în alte faze pe poarta lui Cobrea, doar că bănățenii n-au putut marca și golul secund, care, probabil, ar fi adus victoria violeților.

Trezită de biciul verbal al lui Leo Grozavu, echipa din Moldova a pus tot mai multă presiune pe poarta lui Straton. O palmă la vremea ei... Golofca (76) o știe cel mai bine! S-a infiltrat printre apărătorii greoi ai Timișoarei și-a adus egalarea.

Nouarul Botoșaniului a ieșit din nou la rampă după incidentul de acum două luni. Bordeianu, Lorand Fulop și Ungurușan ar fi putut face și ei diferența, însă bănățenii au avut șansă.

4goluri a marcat Golofca în 8 meciuri ce-au urmat după palma primită de la Grozavu la meciul cu Astra (0-3) în sezonul regulat

2goluri în ultimele 4 meciuri din ultimele 3 săptămâni a reușit Gabriel Cânu în Liga 1 pentru bănățeni

acs poli fc botosani 1 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează