FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - ACS POLI TIMIȘOARA 1-3

VIDEO Pandurii tremură pentru rămânerea în Liga 1 după înfrângerea cu ACS Poli Timișoara, scor 1-3

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 16:40

Pandurii Tg. Jiu a pierdut meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, scor 1-3, din etapa a 5-a din play-out.

Gorjenii au deschis scorul în minutul 25, când Bușu a deviat superb un balon la Hlistei, acesta a driblat un adversar și a șutat frumos de la marginea careului. Bănățenii puteau egala 5 minute mai târziu, dar Octavian Drăghici a ratat o lovitură de pedeapsă.

Formația lui Flavius Stoican a rămas în 10 imediat după pauză, când Samson Nwabueze a văzut al doilea cartonaș galben și a fost trimis la cabine.

Bănățenii au revenit în joc în minutul 70 după reușita lui Pedro Henrique, care a înscris din unghi. Două minute mai târziu, echipa antrenată de Ionuț Popa a mai marcat o dată prin șutul lui Bărbuț.

Cu un sfert de oră înainte de final, Sîrghi s-a accidentat și a fost transportat de urgență cu ambulanța, însă în locul său n-a intrat nimeni pentru că Stoican făcuse toate schimbările. Când mai erau 5 minut ede joc, Ene a văzut și el cartonașul roșu și a părăsit terenul, gorjenii rămânând în 7 jucători de câmp.

Trupa din Târgu Jiu n-a putut rezista prea multă vreme cu 3 oameni în minus și Gabriel Cânu a stabilit scorul final în minutul 86 cu o lovitură de cap.

După această etapă ACS Poli Timișoara a urcat pe locul 4 în play-out, cu 17 puncte, în timp ce Pandurii a coborât până pe 6, cu 16 puncte.

PANDURII - ACS POLI TIMIȘOARA 1-3 VIDEO / liveTEXT
Au marcat: Hlistei 25 / Henrique 70, Bărbuț 72, Cânu 86
A ratat penalty: Drăghici 30

 
 

Cele două formații sunt vecine de clasament. Gorjenii sunt pe locul 5, cu 16 puncte, în timp ce bănățenii sunt pe poziția imediat următoare, cu 14 puncte.

Echipele de start:

Pandurii: Stanca - Samson, C. Ene, Fl. Ilie, Bușu - Cioinac, P. Păcurar - Hlistei, Surugiu, Firtulescu - Negruț

ACS Poli: Straton - Străuț, Scutaru, Cânu, Novac - Soljic, Artean - Bărbuț, Popovici, Mailat - Drăghici

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  07 Aprilie 2017, 21:53

Pandurii,vedeti- v-am rezervat bilete de tren la Clinceni,Afumati,Arad,Suceava si Resita!hai,*** culcare ca la 11 aveti meci la Copacenii din deal!Urmeaza statia urmatoare ,Vascautii din vale,cu statia,linga fantana de langa grajd!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

854605894625108
Silviu Apostol  •  07 Aprilie 2017, 20:25

Pacat de aceasta echipa ! Cred ca, fara banii de la TV , nu va rezista nici in Liga 2 ! O sa joace Ponta pe noul stadion !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  07 Aprilie 2017, 19:55

este clar de acum: din sezonul viitor FCSB isi va disputa jocurile de pe teren propriu la Tg. Jiu. traiasca Volunatrii si Chiajna! asteptam in liga primariilor pe Clinceni, Balotesti, Tarlungeni si Afumati...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează