FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 1-1

VIDEO » Poli Iași e campioana play-out-ului, după 1-1 cu FC Voluntari

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2017 23:13

Moldovenii au câștigat play-out-ul grație remizei de azi, 1-1, însă clubul are datorii mari și asupra viitorului echipei se ridică un mare semn de întrebare

Ambele echipe au intrat pe teren în rolurile clovnilor triști. Pe dinafară, moldovenii lui Neagoe aveau nevoie de un punct pentru a-și asigura primul loc din play-out în acest sezon.

În realitate, echipa este într-o criză financiară profundă: are datorii foarte mari și viitorul nu anunță prea multe raze de soare. FC Voluntari tocmai s-a încoronat ca regină a Cupei, însă până la urmă a rămas doar cu trofeul. Echipa nu va evolua aproape sigur în sezonul viitor din Europa League, din cauza conducerii, care nu a depus la timp cererea de participare.

Prima parte a fost de-a dreptul încântătoare. Fără o presiune prea mare, benzile lui Neagoe au demarat ca în cursele dragster pe tot parcursul reprizei. Bole și Țigănașu, doi jucători cu certe calități de play-off au bombardat careul lui Bornescu, iar maghiarul a pasat decisiv pentru Golubovici. Vârful a punctat cu călcâiul, la doar câteva etape după ce a înscris din foarfecă! Transformarea față de perioada Steaua este spectaculoasă! La fel de spectaculoasă ca reușitele din ultima vreme ale sârbului!

Băieții lui Niculescu au presat până în final, dar asta și datorită instinctului de conservare al moldovenilor. Neagoe și-a imaginat că acel 1-0 e intangibil și echipa a refuzat să mai atace. S-a apărat bine până în finalul meciului, când "Deac"-ul mai puțin cunoscut al campionatului, Gabriel, a trimis perfect cu capul după o centrare superbă a lui Acsinte.

De data asta "a mers și așa". Deși moldovenii au arătat o formă foarte bună, introvertirea tactică a lui Neagoe a tăiat atacul de pe ordinea de zi și a betonat apărarea. Cu toate că au încasat un gol și Iașiul a scos doar un egal, echipa câștigă play-out-ul. Rămân problemele financiare. Mai dispare o echipă a Iașiului?

14 meciuri consecutivefără înfrângere are Poli Iași (et. 26), Mediaș 13 (et. 8-20), CFR Cluj 10 (et. 3-10), Astra 9 (et. 19-1 off) 

POLI IAȘI - FC VOLUNTARI 1-1 VIDEO / liveTEXT
Au marcat:
Golubovici 34 / G. Deac 82

Poli Iași: Grahovac - Bosoi, Ciucă, Frăsinescu, Țigănașu - Bole, Mitici, Răuță, Panțîru - Cristea, Golubovici
Rezerve: Caparco, Voicu, Mihalache, Ciucur, V. Gheorghe, A. Moldovan, Sato

FC Voluntari: Bornescu - Maftei, Spahija, Achim, Acsinte - Novac, Tăbăcariu - Popadiuc, Marinescu, Ivanovici - Voduț
Rezerve: Balauru, Balaur, A. Coman, G. Deac, Căpățână, Curelea, A. Bălan

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  01 Iunie 2017, 00:52

Pe Cristea l-au schimbat că la ora 22:38 îi expira contractul. :D.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează