FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - BOTOȘANI 1-1

VIDEO Și-au împărțit punctele. Hermannstadt și Botoșani au terminat la egalitate, 1-1 și rămân în zona periculoasă a clasamentului

Articol de GSP - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 15:50

Partida dintre Hermannstadt și FC Botoșani, disputată 20 de ore mai târziu decât a fost programată inițial, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Mutat azi din cauza ceții de ieri, meciul n-a fost unul foarte spectaculos, cele două formații jucând mai degrabă cu teamă să nu piardă.

Chiar și așa s-a marcat de două ori, ambele reușite venind în ultima jumătate de oră, din faze fixe. Oaspeții au deschis scorul în minutul 63, cu Rodriguez a transformat fără emoții un penalty. Peste 15 minute s-a restabilit egalitatea. Tătar a executat perfect o lovitură liberă și a adus un punct echipei sale.

Cele două rămân vecine de clasament. Hermannstadt e pe 13, cu 15 puncte, în timp ce Botoșani e pe 12, cu 16 puncte, unul sub Călătași, Dinamo, Concordia și Iași, toate cu 17 puncte.

Clasament Liga 1

clasament

FINAL HERMANNSTADT - BOTOȘANI 1-1 (Tătar 77 / J. Rodriguez 63)

Echipele:

AFC Hermannstadt: Cabuz - Company, C. Pîrvulvescu, Mijkuskovic, Dandea, Tătar - Serediuc, Dâlbea, L. Dumitriu - Blănaru, Tsoumou
Rezerve: T. Niga - I. Stoica, Acsinte, Da Silva, Antonov, Nkololo, Herghelegiu
Antrenor: Vasile Miriuță

AFC Botoșani: Fraisl - Patache, Miron, Chindriș, Chitoșcă - J. Rodriguez, Karaboue - Golofca, E. Papa, Fabbrini - M. Roman
Rezerve: E. Pap - Corban, E. Florescu, Ongenda, Brekalo, Trujic
Antrenor: Costel Enache

Stadion: Trans-sil, Târgu Mureș 
Arbitru: Andrei Chivulete // Asitenți: Ciprian Danșa, Bogdan Gheorghe

 
 

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  12 Noiembrie 2018, 14:37

Numai simulări, ce fotbal e asta? Și problema ca și arbitri încurajează simulările.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează