FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FCSB 0-3

VIDEO Soljici a șocat cu gafa din meciul contra celor de la FCSB: "N-am văzut niciodată aşa ceva, pe vremea mea erai călcat în picioare"

Foto: Captură TV Telekom Sport
Foto: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 decembrie 2017 15:21

Mihăiță Pleșan, fost mijlocaș al celor de la FCSB, s-a declarat șocat de gafa pe care a făcut-o croatul Josip Soljici în partida pierdută de ACS Poli în fața roș-albaștrilor, 0-3 în optimile de finală ale Cupei României.

În minutul 55 al meciului de la Timișoara, Soljici a încercat o pasă cu capul la portar de la o distanță foarte mare, iar Golofca a interceptat balonul și a marcat golul al doilea al celor de la FCSB.

VIDEO cu gafa lui Soljici

"Acest jucător de fotbal, pe care nu pot să-l numesc fotbalist, în două meciuri face unele lucruri incredibile. E păcat că aducem asemenea străini. Nu poţi să faci aşa ceva. Tu de la centrul terenului vrei să dai cu capul la portar, ba mai mult te şi uiţi că e Golofca în faţa ta.

I-a dat pasă. Se uită, îl vede şi îi dă pasă. N-am văzut niciodată aşa ceva. Sunt tare curios ce va face Timişoara. Pe timpul meu nu se întâmpla niciodată aşa ceva. Dacă faceai o asemenea greşeală, nu mai intrai în vestiar, erai călcat în picioare", a spus Pleșan la TV Telekom Sport.

Citește și: Basarab Panduru face praf un fotbalist după meciul ACS Poli - FCSB: "Oriunde dă, greșește! Este rudimentar"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  02 Decembrie 2017, 00:09

Pana si asta a ajuns sa.si dea cu parerea. Nu e de mirare daca hartia de impachetat peste l-ar face si pe asta fosta mare legenda fecesebista. Bai Plesane stai calm, totul s-a desfasurat conform planului stabilit. Pe Timisoara ii bate orice echipa a lui fcsb. Prima echipa le-a dat 7, a 2-a sau a 3-a le-a dat 3, pun pariu ca si personalul auxiliar de la fcsb daca si-ar face echipa i-ar bate pe Timisoara. Cand zic personalul auxiliar, ma refer la femeile de servici si vanzatorii de bilete.

corsair83
corsair83  •  01 Decembrie 2017, 18:42

Soljici nu cumva e ala care a fost anchetat din cauza pariurilor si trantirea de meciuri prin Elvetia B ?

mosvasile
mosvasile  •  01 Decembrie 2017, 17:15

E clar ca "s-a umblat" cu niste "dolaari" la mercenarul ala!Specialitatea casei la FCSB!Sa ne amintim ca Ioan Niculae,patronul echipei Astra,zicea la tv ca un oarecare mihalache,fundas la Astra,a trantit un meci cu echipa lui becali,pentru 10.000 de "dolaari"!Cine i-a zis?Chiar...GG!Sau cum ii intrase o musca in ureche fundasului Cretu de la Gaz Metan-intr-un meci cu FCSB-si se tot straduia sa faca ...penalty!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează