FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

VIDEO Starul Craiovei are calități nebănuite! Din Europa League, direct către Eurovision :)

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2018 11:04

Gustavo (26 de ani), vârful celor de la U Craiova, a încărcat pe Instagram un clip video în care își etalează calitățile de cântăreț.

Brazilianul din ofensiva oltenilor stăpânește chitara și nu se face de râs nici când trece la fredonat. Colegii au fost impresionați la petrecerea de după triumful din finala Cupei României, scor 2-0, contra celor de la AFC Hermannstadt.

"Mă relaxează să cânt. Am oarecare abilități. În timpul liber mi-am exersat acest hobby. E lucrul care mă relaxează cel mai mult, mai ales că nu ies foarte des în oraș. Mă retrag în cameră și cânt la chitară", a comentat Gustavo pentru GSP.ro.

 
Gustavo cântă la chitară

VIDEO Starul Craiovei are calități nebănuite! Din Europa League, direct către Eurovision :) -->>> http://bit.ly/2M6p31O

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 7 Iunie 2018

 

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV "Sunt braziliano-italiano-juvete" » Gustavo, unul dintre starurile lui U Craiova, a dezvăluit de ce n-ar spune nu "tricolorilor"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Iunie 2018, 12:40

Bravo lui, daca Era mitrita sau Baluta canta la halbe cu clape si la shaorme cu... corzi (poanta).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează