FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSM POLI IAȘI 1-0

VIDEO Stoican a făcut o criză de nervi la conferința de presă! Atac la arbitrul meciului cu CFR: "Făcea glume cu Camora! La pauză era cățeluș mititel în fața unui oficial de la CFR"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 09:56

Flavius Stoican, antrenorul lui CSM Poli Iași, a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă de după meciul cu CFR Cluj, 0-1.

Tehnicianul moldovenilor l-a criticat pe arbitrul George Rădulescu, cel care l-a trimis în tribune în timpul meciului.

"De ce mă tirmiţi pe mine în tribună? Hai să vedem de unde a pornit greşeala. Din cauza unui om. Da, de la un aut, dar dacă e al meu, vrea să mi-l dai. Dacă nu este implicat, ți se pare exagerat. Dar nu e așa. Înnebunesc El al meu.

Eu vreau să zâmbesc, să fiu fair-play, dar de unde fair-play? Când văd că jucătorii cad la fiecare adiere de vânt. Se pune presiune pe arbitru, dar dacă tu ești cavaler al fluierului, te interesează? Te afectează.

Când ești cavaler al fluierului nu faci glume cu Camora la centrul terenului. Dar dacă n-ai personalitate. La pauză, un oficial de la CFR vorbea cu arbitrul. Îi zicea «Vedeți ce faceți, că ați greșit». Arbitrul se făcea mic și zicea « Să știți că nu greșit». Se făcea cățeluș. De ce ești cățeluș mititel? Ești cavaler al fluierului. Când intri pe teren, trebuie toată lumea să tacă. Fii, bă, calaver", a spus Stoican la conferința de presă.

Citește și: FOTO Scandal la meciul dintre CFR Cluj și Poli Iași! Ieșenii au venit cu tricouri speciale pentru a protesta împotriva arbitrajului și au întrerupt meciul

Vezi AICI VIDEO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
daniaania
daniaania  •  08 Noiembrie 2017, 10:03

Imi pare rau de acest antrenor, prob. este cu o depresie netratata. Sa vb. asa ceva...Mai mult ca sigur face jocurile cuiva. Ce rusine, se discrediteaza ca antrenor !!!!

florin_calance
florin_calance  •  06 Noiembrie 2017, 16:58

Mai corectează cineva *** de articole?!?! Sau doar sunt postate după ce în prealabil au fost scrise pe telefon, la șaormeria din colț?!!? https://ibb.co/ncRRNb

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  06 Noiembrie 2017, 16:34

ii faceti reclama la un *** golanasi nu e abtrrenor nu poate nici vorbi corect

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează