FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC BOTOȘANI 2-1

VIDEO Surpriză mare în play-out! Gaz Metan a învins FC Botoșani, 2-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 17:33

Gaz Metan a produs marea supriză a etapei de play-out și a învins-o pe teren propriu pe FC Botoșani, în etapa a 7-a, scor 2-1.

Medieșenii au deschis scorul după o jumătate de oră prin Rondon, care a preluat foarte bine în careu și a șutat din întoarcere, fără să fie deranjat de vreun adversar.

Moldovenii au egalat în minutul 62, prin șutul plasat al lui Axente. Egalitatea n-a durat decât patru minute, pentru că Marius Constantin a executat perfect o lovitură liberă de la 17 metri.

GAZ METAN - FC BOTOȘANI 2-1
Au marcat:
Rondon 30, M. Constantin 66 / Axente 62

Gaz Metan: R. Pleșca - V. Crețu, M. Constantin, S. Fytanidis, S. Bușu - Caiado, I. Cristea - D. Olaru, N. Chamed, Ely Fernandes - Rondon
Rezerve: Greab, R. Romeo, Pârvulescu, Popovici, Sîrghi, Tîrcoveanu, Manole
Antrenor: Cristi Pustai

FC Botoșani: Cobrea - Dumitraș, Burcă, Miron, Acsinte - Oaidă, Tincu - M. Roman, Moruțan, Chitoșcă - Axente
Rezerve: E. Pap, Fulop, Naif, Serediuc, Golubovici, Mușat, Rodriguez
Antrenor: Costel Enache

Arbitru: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) / Asistenți: Vasile Marinescu (București) și George Neacșu (Câmpulung Muscel) / Rezervă: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe) / Observator: Patrițiu Abrudan (Cluj-Napoca)

clasamant play out

Etapa a 7-a

Play-off
Craiova - Viitorul 3-3 Detalii AICI
FCSB - CFR 1-1 Detalii AICI
luni, 20:45 Astra - Iași

Play-out
Voluntari - Juventus 0-1 Detalii AICI
Timișoara - Chiajna 1-0 Detalii AICI
Gaz Metan - Botoșani 2-1
luni, 18:00 Sepsi - Dinamo

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
gazistu
gazistu  •  30 Aprilie 2018, 12:54

La ce surpriza va referiti, dlor redactori?...sper ca la fotbalul slab prestat de oaspeti, si nu la faptul ca a invins Gaz Metan pe Botosani...?!?! Doar nu a batut cu o superechipa, doar una de mijlocul clasamentului din LIGA1. Daca va referiti

1581870215401957
Andronic Popovici  •  30 Aprilie 2018, 08:56

au fost buni la Timisoara ,au jucat ca intre moldoveni ,oare ce or fi avut de impartit Leo cu Costel ,ei stiu ,sau odihnit pt. Cupa de la Craiova .

116530435479785
Anca Toma  •  29 Aprilie 2018, 21:40

Da Enache are dreptate.Nu jucatorii trebuie criticati ,ci el Costel Enache ca e depasit total de vreo 15 etape de miza Ligii 1.Nu sunt jucatorii de vina ca nu s-a facut pregatirea fizica de iarna ,ca nu se fac antrenamente moderne.Ma uitam si azi .Morutan foarte bun inoda picioarele adversarilor.Axente si el foarte bun in fata ,In schimb se joaca cu Oaida meci de meci ,jucator care astazi n-a dat o pasa buna.Nu putea sa joci cu Achim si Tincu si Morutan mai avansat?!Cred ca Ebache nu mai judeca normal fiind in deriva.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează