FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Transfer după transfer! Rednic a mai adus doi jucători la Dinamo!

Abdel Diarra
Abdel Diarra

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:13

Mircea Rednic a adus astăzi încă doi jucători, după ce în ultima perioadă alți 5 fotbaliști au semnat cu Dinamo.

Antrenorul i-a transferat pe belgianul Andy Kawaya (22 de ani) și ivorianul Abdel Diarra (23 de ani), anunță TV Digi Sport.

Kawaya joacă cel mai bine pe postul de extremă stânga, însă poate juca și mai retras pe aceeași parte. În cariera sa a bifat toate naționalele de juniori ale Belgiei, fiind un produs al lui Anderlecht. Acesta e liber de contract, după perioada petrecută la Avellino, în Italia. De-a lungul timpului a mai jucat pentru Willem II și Mechelen.

2 meciuri în Liga Campionilor a jucat Kawaya pentru Anderlecht în sezonul 2014-2015

350.000 €e cota de piață a lui Kawaya, conform transfermarkt.de

De partea cealaltă, Diarra e fundaș central și pare foarte util în acest moment pentru Dinamo, ținând cont că apărarea reprezintă una dintre marile probleme ale "câinilor".

Diarra a evoluat de două ori în naționala sub 23 de ani a Coastei de Fildeș, fiind liber de contract în acest moment. Ultima echipă la care a jucat a fost formația belgiană Beerschot, dar de-a lungul carierei a mai jucat pentru AFAD Djekanou, Strasbourg B, Antalyaspor, Karsiyaka și Syrianska.

200.000 €e cotat în acest moment Diarra, potrivit transfermarkt.de

Dinamo a mai adus cinci jucători de la venirea lui Rednic: Aliji, Ait-Atmane, Zenke, Tade și Montini.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  29 Noiembrie 2018, 02:50

eu kred in m.rednic, a adus intoktdeauna jucatori buni pentru noi. O sa vedeti ca nimereste iar si dau in icter albastru mioarele

zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2018, 01:49
Postat de kwd2018 pe 28 Noiembrie 2018, 13:56

sper sa-l angajeze si sa-l duca la el acasa sa-i antreneze oile. doar de atat e bun. nu-l recomanda mai nimic in toata cariera lui de 20 de ani. o clasare pe 3? o finala pierduta de cupa? va mintiti singuri, asa cum o face si negoita. va minte ca vrea performanta, dar va da pulici si ***. din 20 de jucatori adusi de rednic si fi-sa, a confirmat *** si cam atat. restul, ramanand la dinamo si neridicand cu nimic pe dinamo, nu sunt confirmati sau buni. ca tu vrei sa vezi cum iti convine tie, cum ti-e comod, foarte frumos. dar nu halim, continua sa te minti doar pe tine si pe aia ingusti ca tine si ca zecs.

pr0stalaule, dar in cupa uefa cand sa calificat in primavara batand echipe ca bayern leverkusen, besiktas, egal cu brugge ?? ai uitat, mda, pai rednic la ce performante are e cel mai bun ba, si ca antrenor , si ca director de imagine, si ca scouter, ca orice ba !!! Tu poate vrei sa te bagi la becali ajutor de muls, te intelegem, tii cu fcsb, e ok, ai nevoie de jobu asta , te-ai saturat de *** asa la *** trebuie doar sa tragi de ***o !!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2018, 01:44
Postat de mariuss72 pe 28 Noiembrie 2018, 11:38

Daca nu ma insel, deja ne aflam in retur :) Nu prea mai e timp, daca nu bat pe Viitorul, s-au cam dus sansele pentru playoff, cred ca mai bine ar trebui sa se concentreze sa faca o echipa buna pentru sezonul urmator.

Defapt noi putem juca si in europa din postura de echipa de playout, ce nustiu multi este ca medias este in insolventa si daca ajung in playoff si Dinamo se claseaza pe locu 7 ,prinde locu liber de europa ( pt necunoscatori, insolventa iti interzice dreptu de a juca in europa, dar multi nustiu chestia asta) deci automat se elibereaza un loc, asa ca mi e imi convine si in playout, dar as vrea in playoff nu mai sa batem mi11zeria ilfoveana!!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează