FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - ASTRA

VIDEO Țucudean s-a făcut de râs în meciul cu Astra! Ratare monumentală care intră direct în top

Captura Telekom Sport
Captura Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 21:47

Minutul 7 al partidei dintre CFR Cluj și Astra a oferit una dintre ratările campionatului, iar George Țucudean, recunoscut pentru acest lucru, a fost în prim plan.

VIDEO AICI!

Atacantul a fost pe fază la un șut al lui Djokovici, care a lovit bara, iar apoi mingea a revenit în 6 metri.

A ajuns primul la minge și, deși era singur, cu toată poarta goală în față, timp în care Iliev era întins pe jos, a tras tare, iar mingea s-a dus mult peste poartă.

George Țucudean nu va uita prea curând această ratare, care își va face sigur loc într-un top al celor mai mari ocazii irosite din acest sezon.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mannecken
mannecken  •  18 Februarie 2018, 11:18

Nu vad unde este problema, CFR-ist , stelist, etc...Tucudean sau Tarzan. Este o ratare gag. O sa faca înconjurul lumii. Sper sa profite, are drepturi de autor. El care zice ca-i destept, frumos si bogat. Si ratangiu.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 09:03

Daca era in locul lui, Urko Vera ? Ca tot se bate apa in piua.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  18 Februarie 2018, 08:28

deci becali a avut dreptate bagal petrescule sau bagal pe rotujorul al mic de la dinamo

Vezi toate comentariile (7)
Comentează