FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 0-1

VIDEO Tupeu de "ceferist"! Șumudică și-a menajat vedetele și a pierdut cu CFR Cluj, 0-1

Deac e numai mușchi pentru clujeni: are 6 goluri și 3 assist-uri în 2017 în 12 meciuri
Deac e numai mușchi pentru clujeni: are 6 goluri și 3 assist-uri în 2017 în 12 meciuri

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 00:00

Șumi și-a menajat câteva vedete pentru semifinala de Cupă, iar elevii lui Miriuță au început să se gândescă din nou la titlu. Campioana n-a primit un penalty la 0-0.

CFR continuă lupta pentru titlu, teoretic, după victoria de aseară, în timp ce campioana en titre s-a transformat în codașa play-off-ului. Ciprian Deac (51) a făcut diferența dintr-o mutare a gleznei în fața crudului Romario Moise, mai bun pe faza ofensivă decât în fața propriilor buturi.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În afara frustrării inerente, Astra vrea să salveze sezonul după semifinalele cu Poli Timișoara. Marius Șumudică s-a gândit la prima manșă, de marți, de aceea a menajat mai multe piese importante.

Poate altfel ar fi fost soarta meciului dacă arbitrul dădea penalty în minutul 29, când Omrani, neatent, i-a luat picioarele lui Lovin în careului ardelenilor. Specialiștii din arbitraj au spus după partidă că erau circumstanțe de 11 metri!

La primul meci în 2017, Traian Marc a scos tot ceea ce a avut de scos, contribuind la victorie, atât în fața lui Buș, cât și a lui Moise. CFR a ajuns să fie sperietoarea Astrei, în campionat ardelenii fiind neînvinși în ultimii 3 ani!

"Aveam mare nevoie de o victorie după trei etape în care n-am învins, suntem pe un drum bun"
Ciprian Deac, mijlocaș CFR

"Orice e posibil, chiar să ne batem la titlu. Noi luptăm până în ultima etapă"
Vasile Miriuță, antrenor CFR

"Am sacrificat partida cu CFR pentru meciul de Cupă cu Timișoara. Păcat că l-am pierdut pe Sergiu Buș, accidentat"
Marius Șumudică, antrenor Astra

"A fost penalty clar la Lovin, chiar și Omrani mi-a zis după: «Da, Mister, a fost 11 metri!». Să mi se dea ce e al meu, că dacă aveam 1-0, nu mă mai «întorcea» nimeni"
Marius Șumudică, antrenor Astra

3meciuri fără gol marcat bifaseră ardelenii până la reușita lui Deac: cu Dinamo (0-2), cu Viitorul (0-0) și cu FCSB (0-0)

0victorii are campioana pe teren propriu în play-off, având doar o remiză, albă, cu Craiova. În rest, a pierdut cu Viitorul (1-2), cu Dinamo (1-2) și cu CFR (0-1)

36de luni au trecut de la precedenta victorie în campionat a Astrei cu CFR Cluj, scor 1-0 la Giurgiu, pe 27 aprilie 2014. Au urmat două remize și 6 victorii ale ardelenilor

astra cfr 0 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Aprilie 2017, 13:35

da i a menajat pt cupa ,este corect,dar si pentru meciul cu Steaua,dar ninele nu uita,s ar putea sa fim campioni la meciul ala,daca nu 100 la suta,macar 80-90 ,rasule

ion2010
ion2010  •  23 Aprilie 2017, 12:41

Arbitrul Cojocaru e un slab de cand s-a nascut. Ce cauta asta de atatia ani in Liga 1 ca are o gramada de meciuri slabe?. Mai se umfla si in pene si se crede mare arbitru, iar el e un distrus care ia pe nedrept locul in Lotul A unuia care merita. De ce nu se retrogradeaza si la arbitri la finalul sezonului?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  23 Aprilie 2017, 09:56

Ce-as rade sa-i bata Recasul pe ”menajati”...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează