FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - PANDURII 0-1

VIDEO Uite cine marchează! Firțulescu a înscris aseară după 6 ani în Chiajna - Pandurii 0-1. Olteanul mai avea în Liga 1 un singur gol

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 00:00

Într-o țară în care se dezbate doar dacă FCSB este sau nu Steaua, unde greșelile de arbitraj rămân în mintea unui iubitor de fotbal mai mult decât meciul în sine, iar Dinamo se pregătește să joace al cincilea Derby din acest sezon împotriva Stelei, un duel între Chiajna și Pandurii prezintă mai puțin interes chiar și față de cel obișnuit!

Click aici pentru VIDEO!

Echipa lui Stoican și cea a lui Alexa sunt cele mai slabe ale acestui campionat, dacă nu se iau în calcul penalizările celor de la Timișoara și Târgu Mureș, dar nici nu s-au chinuit să demonstreze contrariul. Cel care a spart gheața a fost, culmea!, un jucător nu prea obișnuit cu golul. E vorba despre Dragoș Firțulescu, care în minutul 52 a reluat cu capul o centrare a lui Negruț.

Olteanul în vârstă de 27 de ani, trecut și prin curtea lui Dinamo, poate face cinste colegilor după această reușită, pentru că ultima și singura sa reușită în Liga 1 a fost acum aproape 6 ani, pe 1 mai 2011, într-un meci U Craiova - Urziceni 3-0!

Dan Alexa se poate lăuda că l-a dat, practic, afară pe Andone de la Dinamo, dar nu poate bate pe ASA, Pandurii sau Timișoara, iar soarta lui atârnă de un fir de ață.

16 partidefără succes în L1 înregistrase Stoican până ieri. Ultima victorie, Dinamo - Rapid 2-0, pe 11 aprilie 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează