FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 2-1

VIDEO Umilință totală pentru dinamoviști la meciul cu Iași » Hanca, luat peste picior: "Dribling din categoria «Te pup, pa, pa»"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 14 august 2017 22:20

După ce au învins Dinamo cu 2-1 la finalul unei partide în care "câinii" au condus cu 1-0, ieșenii au publicat un clip video pe pagina oficială de Facebook, în care Bădic îl driblează pe Hanca. 

La o zi după succesul din Copou, pe pagina de Facebook a lui Poli a apărut faza driblingului lui Bădic, alături de descrierea "Narcis Bădic cu un dribling din categoria «te pup, pa, pa»".


În cele două etape consecutive în care a întânit FCSB și Dinamo, Poli Iași a obținut 4 puncte grație unui egal pe Arena Națională contra roș-albaștrilor și victoriei de pe teren propriu în fața echipei lui Contra.

Iașiul este pe poziția a opta în Liga 1, cu 9 puncte acumulate în primele șase etape ale noului sezon.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
andrei.f
andrei.f  •  15 August 2017, 11:11

Se pare că meciurile cu Bilbao le-au cam scos fotbalul din cap dinam0viştilor. Recomand reintrarea în insolvenţă, uite, Volintirii lu Pandele n-au nicio durere de cap. Mai bine stai la TV şi cliţăreşti seminţe chibiţând meciurile Stelei din cupe le europene. Recomand seminţele Mogyi !

bakunin
bakunin  •  15 August 2017, 09:50
Postat de steaua_nu_e_fcsb pe 15 August 2017, 08:09

Partizan sherif aia fara de portaar elvetis liga 2 cam cate 5 goluri an de an si vb de umilinte ma?:)))

Da, amaratule, sunteti cea mai pr0asta echipa din Europa, pe care o elimina toate formatiile de semi-amatori :)))) Asta, bineinteles, in tururile preliminare, caci in grupe n-ati mai ajuns de vreo 10 ani

calinescu_
calinescu_  •  15 August 2017, 08:58

ALBIN JOACA PE 15 000 ....!!!! HANKA JOACA PE 4000 ....!!!!! PE SALARIUL LUI ALBIN PUTEM PLATI 4 FOTBALISTI DE NIVELUL LUI HANKA SI CARE AR JUCA DE 4 ORI FIECARE MAI BINE DECAT ALBIN ...!!! POATE HANK SI CEILALTI VAD CA ABIN ARE 15000, BAWAB ARE 9000 SI NU JOACA NIMIK IAR EI JOACA DOAR PENTRU CULORI ...!!!! NU-I UN SENTIMENT PLACUT SI DIN PACATE SE RESIMTE IN EVOLUTIILE LOR ...!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează