FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - BOTOȘANI 2-1

VIDEO Victorie mare pentru Poli Iași! FC Botoșani pierde, 1-2, la revenirea lui Grozavu pe bancă

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 22:31

Ultimul meci al zilei din Liga 1 s-a disputat la Iași, unde Poli a învins-o pe FC Botoșani, scor 2-1, la capătul unui meci foarte spectaculos. 

Fotbalistul împrumutat de la FCSB, Cătălin Ștefănescu, a deschis scorul după doar 4 minute, cu o execuție fantastică. 

Bosoi a dublat avantajul gazdelor în minutul 26, însă Golofca i-a readus pe oaspeți în joc în minutul 57. Tot el putea restabili egalitatea pe final, când o intervenție fantastică a lui Grahovac și bara au făcut ca scorul să nu se modifice. 

CSMS Iași este lider în play-out, cu 28 de puncte, având 4 victorii și o remiză în ultimele 5 meciuri. FC Botoșani rămâne pe 3, cu 23 de puncte.

POLI IAȘI - FC BOTOȘANI 2-1 (Ștefănescu 4, Bosoi 26/ Golofca 57)

TEXT / VIDEO

ECHIPELE DE START

Poli Iași: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Sato - Bosoi, Mitici, V. Gheorghe, Țigănașu - Ștefănescu - A. Cristea

FC Botoșani: Cobrea - Ungurușan, Burcă, St. Cucu, Popovici - Vașvari, Bordeianu - M. Roman, L. Fulop, Golofca - Kuku

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
scorpiongab
scorpiongab  •  08 Aprilie 2017, 23:44

ce fotbal oribil joaca Poli Iasi, cea mai urata echipa din liga 1. ar trebui interzisi la tv, strica toate meciurile

749913671784643
Razvan Marcel  •  08 Aprilie 2017, 22:49

Botosani cu mult peste Iasi,ciupeala a avut noroc azi,au avut ocazi uriase cei de la Botosani.Sa joci acasa cu 8 jucatori in preajma careului e rusine.

ingineru07
ingineru07  •  08 Aprilie 2017, 22:26

iasi-ul echipa care in permanenta fenteaza fotbalul..doar la ciupeala e un plictis total sa urmaresti meciurile lor...autobaza si lunga si-pa doua ...daca iese iese daca nu ceva tot pica.. ar trebui penalizati pt plictis total..eu nu inteleg ce cauta spectatorii in tribune...cred ca e intrarea gratis..sau sunt masochisti

Vezi toate comentariile (7)
Comentează