FOTBAL  »  Superliga  »  BLAT

VIDEO Viorel Hizo scoate la suprafață un blat făcut de Steaua acum 28 de ani: „Conduceam cu 1-0 și am zis «ce facem?»”

Viorel Hizo // FOTO: Arhivă GSP +1   FOTO
Viorel Hizo // FOTO: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 11:30

Retras de aproape 5 ani din antrenorat, Viorel Hizo, 72 de ani, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan.

„Dulăul” a rememorat o întâmplare petrecută în 1991, când Inter Sibiu, echipa pe care o pregătea în acel moment, cu Dorinel Munteanu printre titulari, a fost nevoită să trântească un meci cu Steaua, câștigat de „militari” cu 2-1 după ce au fost conduși cu 0-1.

„Nu pot spune cu mâna pe inimă că echipele mele nu au făcut blaturi. În 1991, juca Inter Sibiu cu Steaua. Noi mergeam în cupele europene dacă Steaua lua campionatul în detrimentul Craiovei. Patronii echipei noastre își doreau să mergem în Cupa Uefa. Conduceam cu 1-0 și am vorbit cu toată lumea: «Ce facem?».

Am decis că vrem să mergem în Cupa UEFA. S-a ajuns să pierdem. E extraordinar de greu pentru un antrenor să trăiască așa ceva”, a spus Viorel Hizo, la emisiunea GSP Live. 

Caseta meciului:

Cronica meciului, scrisă de Sorin Satmari: 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Viorel Hizo a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live: „Am scos Ceahlăul din Cooperativă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
valyomanyd
valyomanyd  •  20 Februarie 2019, 09:16
Postat de mountytoma pe 20 Februarie 2019, 08:48

Laudabil gestul lui Hizo de a recunoaste acum ca echipa lui a pierdut intentionat un meci, nu pentru ca cineva i-ar fi platit sa faca asta, sau i-ar fi amenintat cu cine stie ce grozavii daca nu fac asta, ci pur si simplu pentru ca echipei lui ii era mai bine ca meciul sa fie castigat de echipa adversa (exista in viata si astfel de situatii ciudate!). Acum, sper in acelasi ton, si doamna Hizo sa marturiseasca cu cine si ce facea dansa in timpul meciului acela, ca sa fie totul fair-play :-)

Ma lasi ? Te-ai uitat la caseta tehnica ? Sibiul a dat gol in min 42 si Steaua a egalat in minutul 45, Hizo a avut timp in 3 min. sa vorbeasca cu conducerea :)))))

supereduardo10
supereduardo10  •  20 Februarie 2019, 09:08
Postat de mountytoma pe 20 Februarie 2019, 08:55

10 years challenge: 2009-2019 Dinamo zero infrangeri in Champions League si atunci si acum! De unde ai pornit si unde ai ajuns... deci la mintea ta daca echipa adversa s-a lasat batuta pentru ca era interesul ei, inseamna ca asa a castigat Steaua MAJORITATEA titlurilor? De acum nainte cand treci pe langa gaste, sa stii ca de tine rad!

*** :)) Pai afirmatia omului ramane valabila ca doar nu cu un amarat de "blat" lua steaua campionatele....lua cu un snop ca si acu doar ca atunci altele ereau metodele :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mountytoma
mountytoma  •  20 Februarie 2019, 08:55
Postat de rocky2 pe 19 Februarie 2019, 12:38

Si uite cum a luat steaua, echipa de trista amintire, majoritatea titlurilor! In '91 umbra lui valentin ceausescu inca plana deasupra demolatului stadion dintre cimitire!

10 years challenge: 2009-2019 Dinamo zero infrangeri in Champions League si atunci si acum! De unde ai pornit si unde ai ajuns... deci la mintea ta daca echipa adversa s-a lasat batuta pentru ca era interesul ei, inseamna ca asa a castigat Steaua MAJORITATEA titlurilor? De acum nainte cand treci pe langa gaste, sa stii ca de tine rad!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează