FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-1

VIITORUL - FCSB 1-1 // Cristian Bivolaru, exasperat de schimbarea făcută de Teja: „Merge prost semnalul în zona vestiarelor”

Florinel Coman a fost pe teren 50 de minute în meciul Viitorul - FCSB 1-1 // FOTO: Cristi Preda (GSP)
Florinel Coman a fost pe teren 50 de minute în meciul Viitorul - FCSB 1-1 // FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 11:03

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, l-a ironizat pe Gigi Becali în această dimineață, după meciul încheiat la egalitate cu FCSB, 1-1.

Click AICI pentru statistici de la Viitorul - FCSB 1-1

Oficialul dobrogenilor a recurs la acest gest după ce Florinel Coman, 21 de ani, fost jucător la Viitorul, a fost înlocuit de Mihai Teja în minutul 50. 

„Schimbarea lui Coman a fost ceva cu totul și cu totul special, mai ales prin prisma evoluției pe care o avusese în prima repriză. Jucase bine. FCSB a ieșit foarte târziu de la vestiar, cred că mergea prost semnalul, nu prea aveam semnal în zona vestiarelor”, a spus Bivolaru, la Pro X, aluzii cu trimitere directă la implicarea lui Becali în schhimbările tactice ale echipei sale. 

Vezi și: Gigi Becali și-a făcut praf echipa: „Noi avem doar trei jucători! Cea mai slabă echipă, mortăciune!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  22 Aprilie 2019, 12:42

Viitorul a alergat ca prostu pentru un egal care nu le ajută, locul 3 e al oltenilor. Să nu le facă figura-n cupă oltenii !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează