FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-4

VIITORUL - FCSB 1-4 // FOTO Puștii lui Dică, mai buni decât ai lui Hagi! FCSB urcă pe primul loc după victoria lejeră cu Viitorul

Foto: Raed Krishan +36   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2018 23:01

FCSB s-a impus pe terenul Viitorului, scor 4-1, într-un meci care a început extrem de prost pentru trupa lui Gică Hagi.

Viitorul a jucat 85 de minute în 10 oameni, după ce Virgil Ghiță a fost eliminat pentru un fault în postura de ultim apărător asupra lui Florinel Coman (detalii AICI). Ghinionul echipei lui Hagi nu s-a oprit aici. Aproape de finalul primei reprize portarul Valentin Cojocaru s-a accidentat și a fost înlocuit cu Buzbuchi.

În ultimul minut al primei părți roș-albaștrii au deschis scorul prin Florinel Coman, care a profitat de un lob trimis de Rusescu peste goalkeeperul nou intrat pe teren, mingea a lovit bara și apoi cel poreclit "Mbappe" a trimis balonul în plasă.

Dennis Man a majorat diferența în minutul 52, după o pasă a lui Rusescu în fața porții. În minutul 71, Vână a marcat golul de onoare al Viitorului după ce a profitat de o nesincronizare între fundașii centrali și l-a lobat pe Andrei Vlad, intrat pe teren cu doar 5 minute înainte, după accidentarea lui Bălgrădean.

Ultimul astfel de meci, în care ambii portari să fie înlocuiți, a fost pe 28 august 2009, Internațional Curtea de Argeș - FC Brașov, 0-3. M. Popa a fost eliminat în minutul 13 și înlocuit cu Pambea, iar la oaspeți Coman a fost schimbat cu Kajka, în minutul 48.

Daniel Benzar a înscris și el în minutul 82 după ce a primit o pasă excelentă de pe dreapta de la Jakolis. Scorul final a fost stabilit de Raul Rusescu în ultimul minut de joc, cu un șut la colțul lung din interiorul careului.

Viitorul - FCSB 1-4

Au marcat: Vână '71 / Fl. Coman '45, Man '52,  D. Benzar '82, Rusescu '90

Cartonaș roșu: Virgil Ghiță '5

Viitorul: Cojocaru (Buzbuchi '33) - Lopes, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer - Ciobanu, T. Băluţă, Vână - I. Hagi, Drăguş (Houri '65), Măţan (Boboc '14)
Rezerve: Luchin, Voduţ, Achim, Artean
Antrenor: Gică Hagi

FCSB: Bălgrădean (A. Vlad '64) - Jakolis, Nedelcu, Filip, Morais - Ov. Popescu, K. Qaka - D. Man, Fl. Tănase (D. Benzar '72), Fl. Coman (Moruțan '45) - Rusescu
Rezerve: Planici, R. Benzar, M. Roman, A. Stan
Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru: Istvan Kovacs (Satu Mare) / Asistenți: Vasile Marinescu (București), Ovidiu Artene (Vaslui) / Rezervă: Florin Andrei (Mureș) / Observator: Ștefan Constantin (București)

Portarul Cristi Bălgrădean a avut probleme medicale și în minutul 64 a fost înlocuit cu Andrei Vlad. "Pufi" a ieșit de pe teren acuzând probleme la inghinali.

 
 

CLASAMENT ACTUALIZAT LIGA 1

PROGRAM ETAPA A 6-A

Concordia Chiajna - Astra Giurgiu 0-3 Citește AICI cronica
Dunărea Călărași - Poli Iași 2-0 Citește AICI cronica
Dinamo - AFC Hermannstadt 2-1 Citește AICI cronica
Gaz Metan Mediaș - CFR Cluj 0-0  Citește AICI cronica 
Viitorul - FCSB 1-4
Luni, 18:00: FC Botoșani - Sepsi Sfântu Gheorghe
Luni, 21:00: FC Voluntari - CSU Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (337)
iosif.xvii
iosif.xvii  •  26 August 2018, 23:11

Retinem dupa acest meci jocul destul de bun prestat de elevii lui Dica, siguranta din defensiva si jocul ofensiv pe alocuri excelent! Multe rezerve astazi, de aceea victoria este cu atat mai importanta! Joi va fi altceva, mizam pe forta Bizonului in atac si experienta lui Pintilii la mijloc! Hai calificare! FORZA STEAUA!

valeri.gazaev.the.greatest
valeri.gazaev.the.greatest  •  26 August 2018, 19:37

Dupa ani de non-combat, intrebarea care se pune e urmatoarea : poate Hasi sa castige in fata unei echipe improvizate a clonei fc fcsb (care nu e Steaua) si sa-si mai spele din pacate ? ar fi a 2a victorie la rand acasa impotriva acestei murdarii de echipa din popesti-leordeni ?

trianon19
trianon19  •  26 August 2018, 23:05
Postat de indolentu pe 26 August 2018, 23:03

ce premiu ba lacde unghii sint atit de previzibile chestiile astea umanitare intre cele 2 pentru orice om care gindeste

Prostia ta miroase de-ti muta nasu' :))

Vezi toate comentariile (337)
Comentează