FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB

VIITORUL - FCSB // VIDEO + FOTO Atmosfera de la Ovidiu » Stadionul Viitorului, prea mic pentru derby

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 21:28

Cochetul stadion al Viitorului n-a fost suficient pentru a acoperi cererea de bilete pentru meciul cu FCSB. 

Era ora 19:00 când primii fani își făceau apariția la stadionul din Ovidiu. Mașini cu numere de Constanța, București, Ilfov, Tulcea veneau pline de suporteri, fani ai ambelor echipe. Biletele se epuizaseră încă de sâmbătă, dar unii dintre ei au sosit la stadion cu speranța că mai pot găsi o soluție pentru a fi pe stadion. Slabe șanse! Doar pe la bișnițari, însă acolo prețurile săriseră atât de mult, că aveai impresia că e vorba despre o semifinală sau o finală de Europa League. Nu găseai tichet mai ieftin de 350-450 de lei.

Revoltă în galeria gazdă

Oficialii gazdelor au ținut să-i avertizeze pe propriii fani că din galeria de 50-70 de oameni, doar 20 pot intra pe stadion. „Nu mai este loc, nu avem ce face!”, s-au justificat cei de la Viitorul. 

„Rușine, rușine să vă fie” au strigat la un moment dat mai mulți fani ai Viitorului, nemulțumiți unii dintre ei că nu mai găsesc bilet, alții pentru că accesul pe stadion se făcea prea greu.

 

Viitorul - FCSB

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Duminică, 21 aprilie 2019

Împărțiți

Ca de fiecare dată când FCSB sau Dinamo joacă la Constanța, cei 4500 de fani care umplu până la refuz arena au simpatiile împărțite. Localnicii trag pentru echipa lui Hagi, ceilalți țin pumnii strânși FCSB-ului, pentru care meciul de la Ovidiu înseamnă o ultimă șansă de a mai rămâne în lupta pentru titlu. N-a fost prea multă gălăgie, doar ceva scandări din cele două peluze. Noroc cu ritmul meciului că i-a mai ridicat și pe cei de la tribune. 

Citește și:

Mircea Rednic despre transferul lui Florentin Matei, de la FCSB: „Vrea să vină la Dinamo!” + A explicat situația lui Mattia Montini și l-a amenințat pe Mihai Răduț

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează