FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIITORUL // Ianis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a recunoscut: „S-au uitat la jucătorii noștri”

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2019 18:15

Gică Hagi anunță o posibilă colaborare cu formația Anderlecht, care s-ar fi interesat și de transferul lui Ianis Hagi, 20 de ani. „Regele” a vorbit despre posibilitatea de a-l ceda pe fiul său în Belgia. 

Am fost invitat la Anderlecht. A fost un schimb de idei despre organizarea clubului. Am realizat că avem idei comune. Lor le-a plăcut de noi, nouă de ei. Să vedem ce va fi pe viitor, poate o colaborare. 

Ianis, dacă va juca bine, cum a făcut-o ieri (n.r. - gol și pasă de gol în 2-1 cu FCSB), atunci cu siguranță că va veni o nouă oportunitate să plece în străinătate. Cei de la Anderlecht decid dacă-l vor pe Ianis sau nu.

Ei s-au uitat la jucătorii noștri. În vară poate pleca dacă are ofertă. Vorbe și discuții mereu vor fi pentru el. Sunt doar propuneri, intenții, dar nimic concret. Deocamdată!”, a zis Gică Hagi la TV Digi Sport. 

  • Gică Hagi a fost în urmă cu aproape două săptămâni în Belgia, la un schimb de experiențe cu oficialii lui Anderlecht, care la rândul lor au vizitat academia de la Ovidiu. 

CITEȘTE ȘI:

Gică Hagi înlătură suspiciunile: „Între noi și Steaua s-a creat o rivalitate!” + motivul pentru care spune asta

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Martie 2019, 21:14

Da. O să-l ia Anderlecht-Oostende-Genclerbirligi-Al-Ahli-Viitorul.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  12 Martie 2019, 20:26

Inteleg ca doar ”S-au uitat”!!!

balauru48
balauru48  •  12 Martie 2019, 20:19
Postat de Alexandra Stan pe 12 Martie 2019, 19:54

Personal, cred ca Ajax I s-ar potrivi lui Ianis. Oricum,talent are.Dar si Lutu a fost f f talentat ,fara sa isi atinga nici jumatate din potential.

Luțu a fost manelist, nu fotbalist.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează