FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Viitorul n-a fost "mielușel" doar cu FCSB » Prestația lamentabilă cu care seamănă izbitor + cifre înfiorătoare

Articol de , , - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 15:50

Prestaţia dezastruoasă pe care trupa lui Hagi a avut-o luni la Piteşti, în înfrângerea 0-2 cu FCSB, contrastează puternic cu cifrele fantastice din victoria cu CFR, din Gruia, dar seamănă izbitor cu cele din eşecul cu Craiova, tot din deplasare.

FCSB - Viitorul 2-0 a fost un succes extrem de facil obţinut de vicecampioană în meciul care a închis etapa a 19-a. Prestaţia trupei lui Hagi a surprins pe multă lume. În sens negativ. Practic n-a existat luni seară, la Piteşti, lucru recunoscut chiar şi de Hagi după joc. "De fiecare dată când întâlneşte FCSB, la fel se întâmplă" e principala acuzaţie care se îndreaptă spre trupa de la Ovidiu!

Într-adevăr, cifrele confruntării din Trivale sunt înfiorătoare pentru trupa dobrogeană: un singur şut cadrat, niciun corner şi nici măcar o ocazie de a înscrie! De regulă, chiar şi în alte partide în care n-a câştigat sau chiar a cedat toate punctele, echipa lui Hagi a produs şi fotbal, şi cifre!

Totuşi, prestaţia lamentabilă de luni nu e singulară în actualul campionat. Iar Viitorul a repetat practic un meci execrabil pe care l-a făcut la o a altă candidată la titlu, U Craiova, meci care a fost tot în deplasare şi care s-a terminat cu acelaşi scor, 2-0 pentru gazde.

În schimb, la Cluj, cu liderul Ligii 1, Viitorul a avut o cu totul altă faţă! Practic nicio altă formație n-a reuşit să o domine pe CFR de maniera în care au făcut-o Ianis Hagi şi compania. De la posesie şi până la şuturi şi cornere, toate au fost într-o proporţie covârşitoare de partea echipei lui Gică Hagi.

clipboard01

17puncte a câştigat Viitorul în cele 10 deplasări din actualul campionat. Doar CFR a adunat mai multe, 23

Numai FC Botoşani a luat puncte cu fiecare dintre granzi

2

Citește și: 

O săptămână explozivă: urmează 5 meciuri fantastice în Liga 1! » Cum ar arăta acum clasamentul play-off + calcule la locul 1 pe 2019

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
michael_matijevic
michael_matijevic  •  12 Decembrie 2018, 22:22
Postat de balauru48 pe 12 Decembrie 2018, 21:38

S-o crezi tu ca iosif este om. Este un trol nenorocit!

nici acum nu ai aflat cine este iosif ???

bazileon
bazileon  •  12 Decembrie 2018, 21:57

Asa, si?

balauru48
balauru48  •  12 Decembrie 2018, 21:38
Postat de michael_matijevic pe 12 Decembrie 2018, 21:31

cum bah sa fie patron al armatei romane =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) esti cel mai prost om de pe internet

S-o crezi tu ca iosif este om. Este un trol nenorocit!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează