FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 0-1

VIITORUL - POLI IAȘI 0-1 // Tudor Băluță încă mai speră la play-off: „Nu mă îndoiesc de valoarea jucătorilor! E un blocaj!”

Tudor Băluță a fost vândut de Viitorul în această iarnă la Brighton
Tudor Băluță a fost vândut de Viitorul în această iarnă la Brighton

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 22:23

Tudor Băluță e convins că Viitorul se află într-un blocaj, pierzând și cu Poli Iași, scor 0-1, al 7-lea meci fără succes pentru echipa lui Hagi. Mai mult, Viitorul are 6 meciuri la rând fără gol marcat. 

„E o perioadă dificilă pentru noi, de ceva timp nu am obţinut rezultate, aşa cum am fi dorit. Dar mai sunt două meciuri, cred că depinde doar de noi să obţinem calificarea în play-off.

Jucăm contra unor echipe care se luptă pentru un loc în primele şase, cred că depinde doar de noi să ne ridicăm. Nu mă îndoiesc de valoarea grupului şi a jucătorilor. E vorba de un blocaj”, a spus Tudor Băluţă la Look Sport.

...despre transferul la Brighton: „E normal ca atâta timp cât sunt aici să dau 100%. Vreau să fac o a doua parte de sezon cât mai bună. Sunt de atâta timp la Viitorul, sunt cu sufletul aici, nu mă gândesc la ce va fi la Brighton”.

CITEȘTE ȘI:

CRIZĂ la Viitorul! Înfrângere cu Iași după al ȘASELEA meci la rând fără gol marcat! Echipa lui Hagi poate rata play-off-ul + Cum arată clasamentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează