FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - SEPSI 2-3

VIITORUL - SEPSI 2-3 // VIDEO Deliciu la malul Mării » Sepsi s-a impus la Ovidiu după un meci extrem de spectaculos » Dramatism total în ultimele 10 minute

FOTO: sportpictures.eu
FOTO: sportpictures.eu

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 22:54

Fără Gheorghe și Ianis Hagi, suspendați din diverse motive, Viitorul a ratat șansa de a urca pe locul 2 în Liga 1, fiind învinsă pe teren propriu cu Sepsi, 2-3, după o partidă extrem de spectaculoasă. 

Deschiderea de scor a venit după doar 7 minute. Jovanovic a înscris acrobatic din careu, în urma unei faze fixe, după o eroare de plasament a lui Mladen. 

Sepsi a condus doar 6 minute, Viitorul reușind să egaleze în minutul 13. Luchin s-a înălțat maiestuos la un corner și l-a învins pe Niczuly cu capul.

Până la pauză, Viitorul a fost în mai multe rânduri aproape să treacă în avantaj. Mai întâi, Drăguș a zguduit transversala cu un șut de la 18 metri. După ce oaspeții au cerut penalty în urma unui duel al lui Drăghici cu De Nooijer (detalii despre fază, AICI), gazdele au fost aproape de gol în prelungirile primei reprize, când Niczuly a intervenit salvator la șuturile lui Drăguș și Voduț (detalii despre fază, AICI).

Deși Viitorul a presat și în startul reprizei secunde, Tudor Băluță ratând o ocazie importantă în minutul 55, Sepsi a fost echipa care a înscris până la urmă. În minutul 66, Mensah, trimis pe teren în repriza secundă, a finalizat plasat din careu și i-a dus pe covăsneni în avantaj.

Ultimele 10 minute au fost dramatice. Tudor Băluță a egalat în minutul 81, după o ieșire neinspirată a lui Niczuly, dar Sepsi a dat lovitura în minutul 86. Tandia a luat o acțiune pe cont propriu și a finalizat superb, cu stângul, de la 15 metri, stabilind scorul final.

Victoria o propulsează pe Sepsi până pe locul 5, covăsnenii acumulând 19 puncte și devansând-o chiar pe Viitorul, care a ratat șansa de a urca pe 2 și a căzut până pe 6. Echipa lui Hagi are tot 19 puncte, dar golaveraj mai slab decât Sepsi.

Etapa viitoare, Sepsi joacă pe teren propriu cu CFR Cluj, în timp ce Viitorul se deplasează la Botoșani.

Ianis și Gică, absenți

Gheorghe Hagi nu s-a putut baza pe fiul său, Ianis, care a fost suspendat. De altfel, "Regele" nu a stat  pe bancă, în continuare suspendat după incidentul de acum două etape, din timpul meciului cu Astra. 

Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-3
Au marcat: luchin '13, T. Băluță '81  / jovanovic '7, mensah '66, tandia '86

Echipele de start: 

Viitorul: Cojocaru - Mladen, Luchin, Ţîru, De Nooijer - Achim, T. Băluţă, I. Vână - Natkho, Voduţ, Drăguş
Rezerve:
Buzbuchi, Ghiţă, Măţan, Ciobanu, Boboc, Artean, Houri
Antrenor:
Gheorghe Hagi

Sepsi: Niczuly - De Moura, O. Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Vaşvari - Drăghici, Nouvier, Ştefan - Tandia
Rezerve:
Fejer, A. Rus, Hamed, Simonovski, Karnitski, Mensah, Ursu
Antrenor:
Eugen Neagoe 

Arbitru: Sebastian Colțescu / A1: Vasile Marinescu / A2: George Florin Neacșu / Observator: Adrian Vidan
Stadion: Ovidiu

 
 

CLASAMENT ACTUALIZAT

Rezultate + program Etapa a 12-a:

Vineri:
FC Voluntari - Concordia Chiajna 4-0 Detalii AICI
CFR Cluj - Poli Iași 1-0 Detalii AICI
Sâmbătă:
Hermannstadt - Astra Giurgiu Detalii AICI
Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe 2-3
Duminică:
18:00 Gaz Metan - FC Botoșani
21:00 CS U Craiova - FCSB
Luni:
21:00 Dinamo - Dunărea Călărași

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
ray51
ray51  •  21 Octombrie 2018, 12:22

Sepsi pe locul 5 in Liga I. Sa fotografiez acest clasament sau covasnenii inca mai au de aratat cate ceva... Hmmm, destul de mare surpriza.

2264101893823582
Kiss Péter  •  21 Octombrie 2018, 09:12

Cu un Hagi sau cu doua,SEPSI OSK tot ar fi castigat in ciuda neacordarii unui 11 m de sinucigasul Coltescu.Este o echipa omegena si muncitoare pe bune,care stie ce vrea: sa ajunga in cupele europene !!

2264101893823582
Kiss Péter  •  21 Octombrie 2018, 09:10
Postat de bazileon pe 21 Octombrie 2018, 07:54

Bravo Sepsi. Viitorul a fost prea putin ajutata de Coltescu.

Din aceasta cauza au primit numai 3 goluri !!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează