FOTBAL  »  Superliga  »  ATHLETIC BILBAO

"Visul leului român" » Spaniolii vorbesc despre Cristi Ganea și revenirea în Spania

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 11:08

Cristi Ganea, fundașul de 25 de ani al Viitorului, va juca din vară la Athletic Bilbao, spaniolii urmând să-i dea 600.000 de euro pe sezon.

Astfel, Ganea revine în Spania. El și-a început cariera de fotbalist în Țara Bascilor, acolo unde locuiesc părinții lui, și a mai jucat pentru echipa a 2-a a celor de la Mallorca, înainte de a ajunge la Viitorul.

Presa din Spania vorbește azi despre revenirea lui Ganea în Spania și despre părinții internaționalului român, cei doi lucrând acolo. La Basauri, la câțiva kilometri de Bilbao, părinții lui Ganea lucrează la Kanela Kafe, acolo unde jurnaliștii din Spania se înghesuie pentru a scrie despre jucător.

27018967 10154955409002172 895850464 o

Familia lui Ganea a plecat când fotbalistul era încă un copil, iar fotbalistul a vorbit despre venirea în Spania. "Aveam 10 ani când mama a decis să plece în Spania ca să lucreze acolo. Tatăl meu a plecat anul următor. Am rămas singur, cu sora mea, care e mai mare cu patru ani. Când am fost acolo am descoperit o lume nouă. Îmi plăcea. Am fost prin Basauritarrak, Basconia, unde am stat trei ani, și în Indartsu, unde am petrecut doi ani. Au venit cei de la Athletic Bilbao, când avem 16 ani. Apoi au uitat de mine și a venit oferta de la Mallorca B", dezvăluie Ganea.

"Ne bucură foarte mult întoarcerea lui. A fost mult timp afară, iar acesta era visul lui" Alexandrina, mama lui Cristi Ganea

A semnat cu Mallorca pe doi ani, câștigând 400 de euro pe lună. S-a accidentat și a stat 5 luni pe bară și a decis să vină în România. Aici a jucat la Tg. Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov și Viitorul.

"Numărăm zilele până îl vom vedea alergând pe San Mames" Felix, un prieten al familiei lui Ganea

1.500.000 €este cota lui Cristi Ganea, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează