FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tot mai aproape de FCSB? Italienii au aflat planul lui Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș // FOTO: Imago
Vlad Chiricheș // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 18:02 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 18:23

Fundașul central Vlad Chiricheș (33 de ani) pare tot mai aproape de rezilierea contractului cu Cremonese. FCSB îl așteaptă înapoi în Liga 1.

După ce a retrogradat în Serie B la finalul sezonului trecut, Vlad Chiricheș a fost ofertat de Gigi Becali, care îl dorește înapoi. Acum, presa din Italia anunță că internaționalul român e pe cale să termine contractul cu formația sa.

FCU Craiova - FCSB nu se joacă pe „Ion Oblemenco” » Pe ce stadion se va disputa derby-ul primei etape din noul sezon
FCU Craiova - FCSB
FCU Craiova - FCSB nu se joacă pe „Ion Oblemenco” » Pe ce stadion se va disputa derby-ul primei etape din noul sezon

Vlad Chiricheș, la un pas să rezilieze cu Cremonese

Vlad are al doilea cel mai mare salariu, 700.000 de euro net pe sezon, însă este tot mai aproape de rezilierea înțelegerii.

„Potrivit ultimelor informații, Vlad Chiricheș se gândește să rezilieze contractul cu Cremonese. Nu se știe deocamdată care sunt intențiile fundașului, dar nu e exclusă o revenire în țara natală”, scrie presa din Italia.

FCSB, ofertă uriașă pentru Vlad Chiricheș

Gigi Becali îl vrea cu orice preț pe fostul căpitan al roș-albaștrilor și îl așteaptă cu un salariu impresionant. După cum a dezvăluit GSP,  propunerea făcută de Gigi Becali se apropie de 500.000 de euro pe an, salariu care l-ar transforma în cel mai bine plătit jucător din Liga 1. L-ar depăși pe Florinel Coman, care câștigă în momentul de față 360.000 de euro anual.

Vlad Chiricheș a retrogradat cu Cremonese în Serie B Ajuns la Cremonese în 2022, de la Sassuolo, Chiricheș nu a avut un sezon strălucit. A fost ținut departe de teren din cauza accidentărilor, motiv pentru care a bifat doar 16 meciuri în Serie A și unul în Cupa Italiei. A retrogradat în Serie B cu gruparea din Lombardia.

9,5 milioane de euroa încasat FCSB pentru Chiricheș în 2013, de la Tottenham; stoperul a jucat în roș-albastru în perioada ianuarie 2012 - august 2013 și are un titlu în CV

VIDEO Ngezana a efectuat primul antrenament la FCSB

Citește și: 

FCSB Hi-Tech » Reporterii GSP prezintă în detaliu arsenalul de echipament SF deplasat de vicecampioană. Cum funcționează: „Pot crea virtual și zone de teren”

Schimbare spectaculoasă de forțe în lupta granzilor: CFR cu low cost, FCSB la business!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  03 Iulie 2023, 19:32

Vorba lui Bulă:"asta ne mai lipsea ca în rest avem de toate!"Gigi, ție chiar nu-ti spune nimeni ca nu faci bine ce faci?Cumpara doi fundași centrali sarbi, croați, norvegieni, suedezi, danezi, finlandezi, polonezi, Estoniei, lituanieni, de 2 milioane de euro bucata, da-le salar de 25-30000 și lasa-ne cu Chiriches, sau crezi ca italienii îl dau de bun.Auzi, salar de 500000 pe an!Pai ce face ăsta de banii ăștia?Anul asta cu transferurile astea și cu antrenorii "suedezi" pe care îi ai, sa zici bogdaproste dacă prinzi playoff și locul 4.De Europa nici nu poate fi vorba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează