FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

EXCLUSIV // VIDEO Vladimir Cohn, derapaj la adresa lui Mihai Stoica după scandările jignitoare la adresa lui Dinamo: „Gigi Becali să-l dea afară! Eu l-aș fi împușcat”

Mihai Stoica, foto: GSP +31   FOTO
Mihai Stoica, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 17 februarie 2020 10:25

Vladimir Cohn (73 de ani), fost acționar la Dinamo, a fost prezent azi la GSP LIVE și a analizat derby-ul dintre Dinamo și FCSB 2-1.

Fostul oficial al „câinilor” a comentat imaginile în care Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a dat tonul scandărilor jignitoare la adresa lui Dinamo, înainte de derby și a avut un derapaj.

Dacă aveam un asemenea angajat, l-aș fi împușcat direct! Cum e posibil să vedem un asemenea gest la un director sportiv al unui club de tradiție? Vă dați seama cum ar fi dacă Boban sau Maldini, de la Milan, să scandeze împotriva echipei cu care joacă? Nu ar mai călca în fotbalul italian niciodată în viața lor. 

Federația și Liga ar trebui să-l suspende pe 200 de ani! Cum e posibil să jignești o altă echipă? Cum e posibil? E absolut inadmisibil! Mă miră pentru că Mihai Stoica nu e un prost, e dotat intelectual. Cred că e doar de întărâtare, de satisfacție a grupului care a venit acolo. Se duce Florinel Coman la culcare și se gândește «Bă, cum i-am înjurat pe ăia! Bravo, MM!”.

Vladimir Cohn: „Gigi Becali să-l dea afară pe Mihai Stoica”

În mod normal, dacă Gigi Becali e un om serios, ar trebui să-l dea afară instantaneu! Du-te, domne! Orice relație ai avea, un astfel de om îți strică ambientul pe care vrei să-l construiești. Gigi Becali vrea mai mult ca orice să aibă recunoaștere internațională. E literă de lege. Dar cu asemenea oameni... Dar Mihai Stoica să facă așa ceva... Mă mir că Liga și Federația nu iau atitudine. Trebuie suspendat omul ăsta. Nu e îndemn la sportivitate, ci la o luptă mârșavă”, a declarat Vladimir Cohn la GSP LIVE. 

VIDEO » Mihai Stoica și fanii FCSB scandează împotriva lui Dinamo

Citește și: 

Slavko Perovic, prima reacție după accidentarea horror din Dinamo - FCSB: „Sunt în afara oricărui pericol”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (70)
1735767466699239
Mike Che  •  17 Februarie 2020, 13:45

Ce derapaj? Are perfectă dreptate! Iar vina e a voastră, că dați importanță unor personaje care distrug și ce a mai rămas din imaginea amărâtă a fotbalului românesc.

iar_am_primit_cartonas
iar_am_primit_cartonas  •  17 Februarie 2020, 14:00
Postat de chernomor pe 17 Februarie 2020, 13:58

MM Stoica - un frustrat, un instigator, un recidivist - un FîCîSîBî-ist autentic.

Împreună cu Jiji și Mustață formează un trio pușcăriabil notoriu. Marca FCSB.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Februarie 2020, 13:45

De ar fi singura anormalitate și lipsă de civilizație din societatea românească! Suntem o țară deposedată de valori, de elite autentice, iar atacurile contra puținelor valori rămase sunt îndârjite și continue. Spațiul public e definit de vulgaritate, bălăcăreală, găunoșenie. De la președinte la vale. Meme e și el o voce marginală în acest cor al tenebrelor. Avea dreptate Tudor Gheorghe cu al său "Degeaba": am pierdut 30 de ani prețioși pe drumul spre civilizație. Nici plimbatul intensiv prin Europa n-a făcut să se lipească ceva de noi. Culmea e că se arată oripilați și foarte mulți dintre cei care au contribuit și contribuie din plin la această prăbușire. Nimeni nu se uită în oglindă, toți arată cu degetul în altă parte. Asta am produs noi, cu toții, să nu ne mai dăm victime ale politicului, străinilor, adversarilor. Suntem țara în care așa-zisa schimbare în bine a avut drept slogan ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează