FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

Vocea peluzei » FCSB - Sepsi 2-0, analizat de fanul stelist Sergi Lopez: „Neagoe tocmai a fost făcut KO tactic de Gigi. Repede, faceți un DVD cu meciul ăsta!”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2019 00:37

FCSB a învins Sepsi cu 2-0, prin reușitele lui Harlem Gnohere, din penalty, și Florinel Coman.

Iată 4 concluzii după această partidă, care o apropie pe FCSB la 3 puncte de liderul CFR înaintea meciului direct de duminica viitoare.

1. Dacă pe Moruțan l-a introdus patronul echipei, pentru ca tot el să-l scoată și țap ispășitor, și de pe teren, introducându-l pe Coman, un lucru rezultă de aici: Neagoe tocmai a fost făcut KO tactic de Gigi. La naiba, fotbalul nu e chiar doar pentru experții în tranziție pozitivă și 4-4-2! Și Dan Petrescu are dreptate, tactic se vede mai bine de sus, din tribune. Iar din lojă se vede excepțional.

2. FCSB a început meciul fără un om de legătură între atac și linia de mijloc și rând pe rând, complet neechipați pentru acest rol, Hora și Gnohere coborau în sala motoarelor pentru a încerca să ungă drumul mingii de la Filip și Pintilii către zona de finalizare. Au ieșit treizeci de minute crispate, cu Hora amenințător doar pe hârtie, dar lăsat fără muniție neavând un pasator în spatele lui și cu Gnohere parcă prea obișnuit să intre de pe bancă.

FCSB micșorează avansul CFR-ului, dar are un handicap URIAȘ în lupta pentru titlu » Toate calculele sunt AICI!

3. Morais, după meciul cu CSU cu două pase de gol, și-a câștigat dreptul de a acționa singur în ofensivă pe tot flancul stâng. Tănase și mai apoi Moruțan îi eliberau scena fundașului brazilian, în speranța că va repeta minunea din meciul cu oltenii. Cât pe ce la un șut scos de Nickzuly și la centrarea pentru Gnohere, ratare din șase metri. Până la urmă a fost nevoie ca Florinel să ia în stăpânire banda pentru a-i termina cariera lui Vieira, mai lent decât un camion cu remorcă într-o parcare îngustă. Gol, penalty obținut, centrare din corner pentru ocazia lui Hora. Repede, faceți un DVD cu meciul ăsta!, Zahavi a venit la meciul greșit.


4. Diferența dintre FCSB și CFR este dată tocmai de apetitul ofensiv al fundașilor laterali. Cei ai CFR-ului sunt dați în consemn la frontieră, nu trec linia de mijloc, cei ai Stelei au prea multă libertate, urcă dincolo de linia de mijloc și uneori rămân acolo. De altfel, stoperii Cristea și Planic au băgat tură dublă pentru a mătura în spatele lui Benzar și Morais, dar au făcut-o atât de bine încât au dat impresia că FCSB poate folosi de acum încolo un sistem cu doar doi fundași, ei, oricum nimic nu trece.

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist, un stelist și un oltean scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
dinamovist_94
dinamovist_94  •  09 Aprilie 2019, 15:17

Sunt curios cine din redactia gsp si-a asumat numele de sergi lopez!?

mosvasile
mosvasile  •  09 Aprilie 2019, 14:15

Mda!Si Mourinho ar fi fost facut K.O.de GG!Hocus,pocus si...scoate penalty-ul din palarie!

ivssalak
ivssalak  •  09 Aprilie 2019, 13:26
Postat de alexbibirica1 pe 09 Aprilie 2019, 13:16

As vrea sa stiu ce raspuns au primit cei de la fosta STEAUA ,actuala FCSB despre arbitrajul lui Ovidiu Hategan din meciul castigat de STEAUA impotriva echipei CSU si mai vreau sa stiu daca s-au facut sesizarile de rigoare dupa meciul castigat de Viitorul, la Giurgiu. Va multumesc anticipat !

raspunsul a fost:394 bibirica i. alexandru colegiul tehnic metalurgic slatina media 2.45 respins.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează