FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 0-1

Vocea peluzei » Sepsi - CFR Cluj 0-1, analizat de fanul ceferist Caneto: „George Țucudean și-a bătut pur şi simplu joc de o zicală a profesioniştilor din fotbal”

Vocea peluzei » Caneto
Vocea peluzei » Caneto

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 09:40

CFR Cluj. Das Gewinnerteam. Un Ţucudean imperial. Mai rar vezi la un fotbalist o asemenea implicare în joc şi o evoluţie atât de consistentă după o absenţă ce a părut de-un veac, cel puţin pentru mine. Şi-a bătut pur şi simplu joc de uzitata zicală a profesioniştilor din fotbal „n-are jocuri în picioare”.

Din primele minute ale jocului, a fost cât se poate de evident că de această dată Dan Petrescu nu şi-a mai propus egalul, ci victoria. Şi i-a ieşit din nou.

S-a nimerit a fi din nou un succes de consemnat în arhive în sistemul de numeraţie binar, dar chiar aşa e, a fost pură întâmplare. 14-3 raportul şuturilor spre poartă, 8-0 pe poartă, 5-6 situaţii clare de a înscrie încă o dată.

Moutinho a pleznit bara porţii lui Pufi. Culio aproape că l-a imitat aseară, a fost mai aproape de aţe, dar şi-a băgat dracul coada şi Fejér mâna. Vinicius a pleznit bara porţii lui Pufi. Boli aproape că l-a imitat aseară întro fază foarte asemănătoare. La Ţucudean s-a simţit lipsa jocurilor din picioare :), altfel nu-l ierta pe portarul covăsnean la excelenta pasă pe culoar a lui Deac. Aceste faze au fost de tipul celor care anunţă golurile pentru partidele următoare.

În concluzie, Dan Petrescu a avut dreptate în declaraţia dată înainte de partidă, cine va marca primul va și câștiga jocul. O victorie importantă, categorică şi normală, obţinută după un joc solid şi consistent.

HAI CFR!!!

Sărbători fericite tuturor celor care serbează astăzi Paștele! Sărbători fericite celor care serbează azi Floriile ortodoxe!

Vocea peluzei este un proiect GSP.ro pentru play-off » Un ceferist și un stelist scriu „cu fularul de gât” pentru favoritele la titlu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (39)
luisharcsa
luisharcsa  •  22 Aprilie 2019, 21:29
Postat de daniaania pe 22 Aprilie 2019, 11:43

Daca esti ***-ist oare cine o fost prins cu valiza la Cluj, ai uitat ??? Azi nu mai merg manarelile in fotbal, CFR joaca ce trebuie. Echipa ta nu a castigat nimic de 4 ani !!!!

Lui antonela panela poti sa-i spui orice,el nu va intelege. Este setat pe prostie,na-i ce sa-i faci

daniaania
daniaania  •  22 Aprilie 2019, 11:43
Postat de Anton Pan pe 21 Aprilie 2019, 11:19

Replica superficiala, fără argumente! 6 goluri in 6 meciuri de play-out, din care 4, adică 66% cu Sepși! Este mai mult decât rușinos! In plus ajutorul tradițional al arbitrilor conform datelor statistice prezentate de GSP mai înseamnă minim 3 puncte in plus in Gruia și 3 in minus la Steaua. Nu mai vorbim de istoria celorlalte titluri sterpelite, de rătăcirea in Cipru a banilor, de insolventa, de țepuirea statului și a creditorilor și de revenirea la praduiala. Haiducii honvezi din Gruia sunt o rusine pentru fotbalul românesc și pt România!

Daca esti ***-ist oare cine o fost prins cu valiza la Cluj, ai uitat ??? Azi nu mai merg manarelile in fotbal, CFR joaca ce trebuie. Echipa ta nu a castigat nimic de 4 ani !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  22 Aprilie 2019, 11:39

CFR va fi campioana din nou, spre disperarea celor din studio digi !!!! DP stie ce si cum sa faca. In vara mai vin jucatori si se vrea intrarea in grupe EL. HAI CFR !!!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează