FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB 1-1

Vocile Gazetei » Marius Mărgărit, Cătălin Țepelin și Dan Udrea despre Viitorul - FCSB: „Nu Hagi l-a făcut campion pe Dan Petrescu, ci Gigi Becali”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 20:14

Viitorul - FCSB, scor 1-1, a fost comentat live pe GSP.RO de Cătălin Țepelin (redactor-șef GSP), Marius Mărgărit (reporter special GSP) și Dan Udrea (reporter GSP).

LA FINAL, VIITORUL - FCSB 1-1

  • Cătălin Țepelin: Frica păzește pepenii. Dacă vorbim despre Teja, frica pierde titlul. Antrenorul a tremurat a pagubă și cu CFR, și cu Viitorul. De unde să-și ia jucătorii energie când tu ești mut și alb ca varul pe margine? Atât poate echipa, atât poate Teja. Despre ce poate patronul știam deja
  • Dan Udrea: Titlul s-a jucat în această seară. Nu Hagi l-a făcut campion pe Dan Petrescu, ci Gigi Becali. El, care a intervenit brutal în efectuarea schimbărilor și în această seară, a pierdut, în numele FCSB-ului, și acest campionat! Hagi n-a făcut nimic altceva decât să joace corect și să le dea peste gură celor care l-au considerat mereu un om de casă al lui Becali. 
  • Marius Mărgărit: Meci nebun cu final de infarct. În 10 la 10, grație lui Avram, care a ținut el să fie moț și să-l elimine aiurea pe Achim. FCSB și Viitorul au ratat dramatic victoria. Avantaj CFR, game over, titlul e în Gruia

LA PAUZĂ 

  • Cătălin Țepelin: Hagi și-a pus la păstrare câțiva titulari obișnuiți (Houri, Rivaldinho, Drăguș, Băluță) și tot îl ține pe Teja la respect. FCSB e stoarsă de energie și de idei, nici 10 tobe d-ale lui Emil Boc nu par capabile să trezească din somn echipa asta care așteaptă de câțiva ani să-i pice titlul din cer. 
  • Dan Udrea: Scorul șuturilor pe poartă în prima repriză: 1-0!!! Au început toți să se molipsească de la Dan Petrescu? Viitorul nu e atât de ofertantă în ofensivă, plus că Ianis nu pare în apele lui. FCSB e cam la fel de lipsită de idei și de joc colectiv ca și până acum. Singurul care produce ceva când pune piciorul pe minge e Man. Sigur vor intra Gnohere și Drăguș. Meciul nu se va termina 0-0!
  • Marius Mărgărit: Se simte tensiunea. Parcă echipele au inversat rolurile. Viitorul încearcă să construiască, dar nu are soluții, FCSB e mai periculoasă pe contre. Egal și la gafele asistenților. Constantinescu l-a oprit aiurea pe Tănase, Danșa l-a lăsat greșit pe Calcan. Petrescu își freacă mâinile. Dar ultima pasă a lui Ianis, cam șters, promite.

Vezi AICI aici live + statistici

 Înainte de Viitorul - FCSB » La ce să ne așteptăm 

  • Marius Mărgărit: Ca să mai viseze la titlu, FCSB e condamnată să câștige. La fel și Viitorul, care aleargă pentru locul 3, dar și pentru finala Cupei. Petrescu a aruncat mănușa: „Sper ca Viitorul să folosească cea mai bună echipă”. Ianis și Calcan, călăii roș-albaștrilor, sunt pe teren. Se înfruntă cele mai ofensive echipe din play-off. Sper să fie fotbal. Pe bune.
  • Cătălin Țepelin: Viitorul e pe val, relaxată și nu mai trage după ea nicio bănuială, după ce a bătut în tur la București. FCSB a obosit de atâtea calcule, toate speranțele de titlu încep cu un șir de “dacă”, dar Teja tot nu vine la fileu. De ce începi cu doi închizători când n-ai altă opțiune decât victoria?
  • Dan Udrea: Cineva, un fost fotbalist de echipa națională, mi-a zis la startul play-off-ului: „Nimic nu-l va face mai fericit pe Hagi decât să-l bată pe Gigi și să-l împiedice să ia titlul”. Văzând că zâmbesc, a continuat: „O să vezi!” Și am văzut victoria din prima etapă, 2-1 pentru Viitorul. Iar acum, deși mă așteptam ca Hagi să menajeze toată echipa pentru returul din semifinalele Cupei, văd că în primul 11 are 7-8 dintre oamenii de bază. Acel cineva a avut dreptate!

 

Vezi AICI clasamentul din play-off

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
206134340204005
Diaconu Ion  •  23 Aprilie 2019, 15:10

GIGI nu va lua titlul atat timpcand tranferurile le face sfatuindu-se cu MM.Sa renunte la functia de antrenor principal si sa-l trimita pe MM laplimbare si atuncilucrurile se vor schimba daca va aduce un antrenor cu experienta.

samertx
samertx  •  22 Aprilie 2019, 00:21
Postat de ciollo pe 22 Aprilie 2019, 00:02

Si in plus, in Anglia suporteri tata, nu inculti ca la bucale.

De ce cataloghezi câteva milioane de oameni, doar așa, că te crezi sculă de măsurat? :)) Întreb din curiozitate.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  22 Aprilie 2019, 00:16

Doliu in redactia fituicii ***, doliu la gigisport :))) Echipa ilfoveana fara nume incheie inca un sezon pe 2. Cea mai buna echipa de pe 2 :)))) Dar stai, daca se trezeste Craiova sa joace corect si ii bate pe ***-ilfovenii de la popesti leordeni o sa vedem clona ciobanului pe locul 3 șa final. Atunci sa vezi tragedie ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează