FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CĂLĂRAȘI 0-0

VOLUNTARI - CĂLĂRAȘI 0-0 // Costin Lazăr și-a anunțat retragerea: „Nu mă mai gândesc la fotbal”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 20:22

Costin Lazăr (38 de ani) a fost introdus pe teren în minutul 88 al meciului dintre FC Voluntari și Dunărea Călărași, scor 0-0, iar la final a anunțat că se va retrage la vară.

„Am început să revin pe teren, dar din păcate trebuie să mă las. La finalul acestui sezon voi termina, mă voi reprofila pe cariera de antrenor. Sunt hotărât să mă retrag”, a spus Costin Lazăr, la Look TV.

Întrebat dacă și-ar dori să revină la Rapid, Lazăr a recunoscut: „Eu m-aș întoarce oricând la Rapid, sub orice formă, jucător sau antrenor. E echipa mea de suflet. Acum nu mă mai gândesc la fotbal, poate doar la antrenorat”.

În ceea ce privește meciul cu Dunărea Călărași, Costin Lazăr este de părere că echipa sa ar fi meritat mai mult de un punct și speră ca Voluntariul să se salveze de la retrogradare.

„Am văzut echipa noastră un pic mai bine decât Călărași. Per total puteam să câștigăm la câte ocazii au fost, dar ne mulțumim și cu un egal. Trebuie să luptăm până în ultima clipă, așa am fost obișnuiți. Sperăm să ne salvăm, pentru că ar fi păcat de munca acestor băieți”, a mai spus fotbalistul.

„Invidios” pe răzvan lucescu

În calitate de fost jucător la PAOK Salonic în perioada 2011-2014, Costin Lazăr s-a declarat invidios că nu a fost alături de Răzvan Lucescu la câștigarea titlului în Grecia.

„I-am dat mesaj de felicitări lui Răzvan. Sunt un pic invidios că nu am fost și eu acolo. Acest patron a demonstrat că atunci când vrei poți să câștigi campionatul”, a mărturisit Costin Lazăr.

227 de meciuria jucat Costin Lazăr în Liga I în carieră, la Sportul, Rapid și FC Voluntari

12 goluria reușit Costin Lazăr în Liga I

2 Cupe ale României  a câștigat Costin Lazăr, cu Voluntari în 2017 și cu Rapid în 2007

Vezi și: 

FC VOLUNTARI - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 0-0 // VIDEO Egalul care complică situația la retrogradare! Calculele pentru ultimele 3 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close