FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB, SÂMBĂTĂ, 20:00

Voluntari - FCSB // Duel straniu » Sezonul regulat se încheie cu un derby piperean: Gigi Becali contra echipei din spatele casei!

Peisajul din spatele tribunei a doua a stadionului din Voluntari: oile pasc pe terenul lui Becali
Peisajul din spatele tribunei a doua a stadionului din Voluntari: oile pasc pe terenul lui Becali

Articol de , , - Publicat joi, 28 februarie 2019 09:16

Sezonul regulat se încheie cu un derby piperean: formația lui Becali întâlnește FC Voluntari pe un stadion în curtea căruia se află turma de oi a lui Gigi Becali.

Liga 1 programează un duel straniu înainte de startul turneelor pentru titlu și pentru salvarea de la retrogradare: FC Voluntari- FCSB. Cluburile au fost oricum apropiate și în trecut, mai ales datorită relației dintre primarul Pandele și nașul lui, Becali. Legătura s-a strâns și mai tare în ultima vreme. 

Crește animale în spatele tribunei

Ioan Andone, managerul ilfovenilor, e printre prietenii lui Gigi din fotbal, îl consiliază pe șeful Stelei în materie de transferuri, funcționează ca un fel de scouter neoficial. FC Voluntari e un club apropiat, la propriu, de patronul FCSB. Casa lui se află în vecinătatea stadionului pe care se va disputa partida de sâmbătă seară.

Terenul de lângă arenă îi aparține lui Becali și e ocupat de o mică fermă pe care și-a încropit-o, cu oi, cu rațe și cu un heleșteu. Turma de oi a lui Gigi paște în spatele tribunei a doua a adversarului din etapa asta!

L-au încurcat prietenii

Voluntari și FCSB au și împărțit pentru o vreme stadionul denumit după o glorie stelistă, "Anghel Iordănescu". Patronul și-a mutat echipa lângă stână în perioada în care Arena Națională nu putea fi folosită din cauza terenului dezastruos. În Ilfov a remizat cu FC Botoșani, 2-2, și a pierdut cu Chiajna, 0-1, rezultate care l-au făcut pe Becali să creadă că nu-i poartă noroc arena din spatele casei

Nici vișiniii din Ilfov nu prea i-au purtat noroc Stelei. FC Voluntari a bătut-o pe FCSB cu 3-1 când Ionel Ganea era antrenorul trupei lui Pandele, apoi a remizat pe vremea lui Claudiu Niculescu, 0-0.

"Sateliții" nu-l ajută deloc

Bergodi a reconstruit FC Voluntari și are un singur eșec în patru partide disputate în campionat anul acesta, 0-1 la Botoșani. Echipa a scăpat de "lanternă" și speră să se salveze de la retrogradare, semne că FCSB nu va avea un meci simplu. Prietenia cu oficialii din Ilfov nu constituie o garanție pentru Gigi.

El a pierdut un titlu, în 2008, și din cauza unei remize cu Gloria Buzău, 1-1. "Buzăul era clubul meu, eu plăteam salariile acolo. Și mi-a luat două puncte! Atunci am zis că nu mai cumpăr o a doua echipă în campionat în viața mea! Nu mă interesează să mai controlez două cluburi!", gândește Becali acum. Eroul remizei uimitoare din 2008 a fost Romeo Bunică, autorul golului egalizator dintr-o lovitură liberă. 

vezi și:

Măsură radicală luată de Gigi Becali, după ultimul atac al lui Pițurcă: „Am procedat așa ca să nu fac păcate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
badeadorian
badeadorian  •  28 Februarie 2019, 12:01
Postat de tataika pe 28 Februarie 2019, 10:02

andrei craitoiu sau cum sa "creezi" un articol, atunci cand nu ai nimic de spus...

Ai dreptate , nu mai e nimic de spus .... Toate's noi si vechi sunt toate . Apropo , este un fim 'Nu mai e nimic de spus' cu Iulia Vantur si Salman Khan ... orice asemanare cu realitatea este o pura intamplare si nici o oaie nu a fost ranita in timpul filmarilor !!

badeadorian
badeadorian  •  28 Februarie 2019, 11:50

''Nu mă interesează să mai controlez două cluburi'' !!! Ideal ar fi sa pot controla minim 5 . Sau tot sistemul si cupele cu flori vor veni pe banda rulanta .... o tempora , o mores !!!

tataika
tataika  •  28 Februarie 2019, 10:02

andrei craitoiu sau cum sa "creezi" un articol, atunci cand nu ai nimic de spus...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close