FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VOLUNTARI - FCSB // Teja despre situația complicată a lui Stoian: „Cum adică ultima șansă?!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 10:44

Mihai Teja a susținut azi conferința de presă înaintea meciului cu FC Voluntari, care este sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

„Va fi mai dificil, ne lipsesc câțiva jucători. Dar avem un lot cu o calitate foarte bună și cei care intră se vor ridica la cel mai înalt nivel. Nu sunt improvizații foarte mari, poate doar că Nedelcu va fi fundaș central”, a zis Mihai Teja la TV Digi Sport. 

...despre Rednic: „L-am sunat de două ori pe Rednic înaintea meciurilor și de fiecare dată am câștigat. L-am sunat și acum, dar nu mi-a răspuns (râde). Am o relație de prietenie cu el”. 

1 meci Rednic - Tejaa avut loc în Liga 1. Dinamo și Gaz Metan au remizat, 1-1, în toamna lui 2018

....despre problema de concentrare: „E greu să bați pe oricine. A fost foarte greu și cu Craiova, și cu Sibiul. Trebuie să avem o atitudine foarte bună la fiecare meci”. 

...despre Stoian: „A venit aici, a semnat, cum să i se dea ultima șansă? Nu e război, e fotbal. Toți greșim, nu există ultima șansă. Important e să intre și să joace bine. Are un caracter foarte bun, iar asta îl ajută. E normal să fie afectat când nu joacă”.

„Atmosfera e foarte bună. Să nu devenim euforici când câștigăm, dar nici să ne închidem în casă când pierdem. Mereu e o atmosferă bună” Mihai Teja

„Cristea e un plus pentru noi. E un fundaș central de valoare care poate completa lotul și ne poate ajuta să ne îndeplinim obiectivul” Mihai Teja

„Momcilovici va reveni într-o săptămână. Are o contractură musculară. Îmi pare rău pentru el ca om, ca jucător. Pentru că el vrea să joace. Dar din păcate sunt lucruri care se întâmplă. Va reveni mai puternic” Mihai Teja

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
breitner
breitner  •  01 Martie 2019, 15:52
Postat de poison pe 01 Martie 2019, 13:30

Stoian e la Fotbal Club FCSB, nu la STEAUA!

Poate il transfera in liga a IV a de bun ce e!

poison
poison  •  01 Martie 2019, 13:30
Postat de Bjorn Larsson pe 01 Martie 2019, 12:43

Domnule Teja lasati-l pe Stoian sa joace e un baiat talentat, si va juca bine la Steaua. Trebuie sa il incurajati.

Stoian e la Fotbal Club FCSB, nu la STEAUA!

193893057647314
Bjorn Larsson  •  01 Martie 2019, 12:43

Domnule Teja lasati-l pe Stoian sa joace e un baiat talentat, si va juca bine la Steaua. Trebuie sa il incurajati.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează