FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - SEPSI 1-2

VOLUNTARI - SEPSI 1-2. Mihai Teja, despre accidentarea lui Eric + Motivul pentru care Căpățână a refuzat FCSB: „El își dorește asta”

Mihai Teja, despre accidentarea lui Eric +15   FOTO
Mihai Teja, despre accidentarea lui Eric

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 19:57 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 13:00

Mihai Teja (42 de ani), antrenor FC Voluntari, a comentat înfrângerea echipei sale, scor 1-2 cu Sepsi OSK., vorbind și despre doi dintre fotbaliștii săi, Eric (34 de ani) și Mihai Căpățână (24).

„Suntem supărați, vă dați seama, nu e ușor. Eu cred că au fost 2 reprize distincte, prima ne-a aparținut, am dat gol rapid și am avut alte 3 ocazii în care puteam da gol, atunci altfel vorbeam. În repriza a doua nu am mai ținut de minge și am pierdut controlul meciului. Au făcut schimbări bune, au intrat jucători tehnici și au împins jocul foarte mult. Avem jucători tineri, mă refer la Costin, care fac 2-3 meciuri bune, iar apoi le e dificil să aibă continuitate în evoluții. 

Reconstruim din mers această echipă. La meciul de astăzi prima repriză a fost una bună, dar am întâlnit un adversar bun, care în repriza a doua a impus ritmul jocului. Repriza a doua este cea mai slabă de când am venit aici, dar este și „meritul” adversarului pentru că au calitate”, a declarat Teja la Look Sport. 

Mihai Teja: „Nu mi-aș dori ca Mihai Căpățână să plece”

Antrenorul ilfovenilor a vorbit și despre încercarea celor de la FCSB de a-l transfera pe mijlocașul Mihai Căpățână cu o zi înainte de meciul pe care roș-albaștrii l-au disputat cu Slovan Liberec în turul III preliminar al Europa League. 

„Negociere a fost doar pentru un meci, nu una astfel încât el să fie dorit de FCSB pe un an, sau doi. Așa știu eu. Era destul de dificil, este căpitanul nostru. El își dorește să facă performanță acolo unde se duce, nu să meargă doar de conjunctură. Eu nu mi-aș dori ca Mihai să plece, este căpitanul echipei și un jucător foarte important pentru noi. Este un factor de echilibru și un jucător care împinge echipa de la spate”, a declarat Teja.

Eric a simțit o problemă musculară la gambă, vedem după un control ce are. Nu am vrut să rămână pentru că exista posibilitatea unei rupturi. Probabil are o contractură, sper să fie doar atât și nu ceva mai grav - Mihai Teja, antrenor FC Voluntari, despre accidentarea lui Eric

Vedem ce avem nevoie, încercăm să mai aducem jucători pe pozițiile pe care avem nevoie - Mihai Teja, antrenor FC Voluntari, despre transferuri 

Clasament Liga 1

Alte știri din Liga 1:

FCSB. Mihai Stoica, surprinzător de sincer: „Mă rugam ca Dinamo să rămână în Liga 1”

Dusan Uhrin Jr., suspendat de Gaz Metan Mediaș! Cine va sta pe bancă la meciul cu Academica Clinceni

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează