FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - VIITORUL 1-2

Voluntari - Viitorul 1-2 // Gică Hagi îl apără pe Contra după scandalul din Muntenegru: "Ianis asta mi-a spus"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 noiembrie 2018 19:55

Viitorul s-a impus în deplasarea de la FC Voluntari, scor 2-1. Gică Hagi confirmă că selecționerul Cosmin Contra le-a transmis jucătorilor că România are nevoie o victorie la cel puțin două goluri în Muntenegru.

...despre meciul de astăzi: "Am marcat și un gol valabil astăzi, dar asta e. În repriza a doua au fost mai buni decât noi. Săptămâna asta am greșit eu, am făcut antrenamentele dimineața, iar seara era altă temperatură. Echipa nu a avut prospețime. Doar calitatea jucătorilor ne-a adus victoria asta.

E o lună importată pentru noi. Etapa viitoare jucăm cu Dinamp. E o echipă mare indiferent de ce s-ar întâmpla, una de tradiție și trebuie să fie în play-off. Sunt sigur că va fi un meci frumos", a declarat Hagi la Look Tv. 

...despre duelurile cu Anglia U21 și Franța U21 de la EURO 2019: "Ne-am speriat puțin. E o mare provocare pentru ei. Trebuie să aibă plăcere să joace. Sunt echipe grele, foarte bune. Trebuie să se gândească că e șansa lor".

...despre scandalul din Muntenegru: "Ianis mi-a zis că antrenorul le-a comunicat. Se mai întâmplă ca cineva să nu mai audă, așa e într-un vestiar.

Mai avem până să avem o echipă puternică, dar drumul e bun. Avem spirit. Nu contează că suntem în urna a patra. Trebuie să jucăm de la egal la egal. Nimeni nu ne dădea vreo șansă la tineret cu Portugalia sau Elveția". 

  • Context: România avea nevoie de o victorie la 2 goluri în partida cu Muntenegru (1-0 final) pentru a fi în urna a treia la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. Fotbaliștii "tricolori" au declarat la final că nimeni nu i-a înștiințat acest lucru. Detalii AICI.

Vezi și: FC Voluntari - Viitorul 1-2 // Formația lui Gică Hagi urcă pe 2 în Liga 1! Ianis, două pase de gol

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Noiembrie 2018, 22:07

ciudata declaratie a regelui,dinamo e normal sa fie in playoff ?? de ce e normal,fara ajutorul fluierasilor era pe ultimul loc,o echipa zero barat,sper sa nu cedeze vreun punct rinistilor blatisti

gtn5
gtn5  •  25 Noiembrie 2018, 20:23

*** ,printul nu mai pupa nationala daca misca in front.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

knuty
knuty  •  25 Noiembrie 2018, 20:22

*** ....normal ca il apara din moment ce l-a selectionat pe SCHELETUL ianis....care e ZERO BARAT!!!!PArca a fost ofertat de echipe mari din Europa ??!!dupa minciunile presei ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează