FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

Vor să scape de el?! Anunțul tranșant al clubului: "Dacă situația nu se rezolvă, vom căuta alt jucător"

Cisse a debutat la Poli în 20 septembrie 2017, la 3-3 cu Botoșani. Are 5 selecții și 2 goluri în naționala Guineei // FOTO: Cristi Preda
Cisse a debutat la Poli în 20 septembrie 2017, la 3-3 cu Botoșani. Are 5 selecții și 2 goluri în naționala Guineei // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 17:29

Viitorul lui Salim Cisse la Poli Iași depinde de turci. Dacă nu-i dau viză rapid, să ajungă în cantonamentul din Antalya, președintele Ambrosie intenționează să-l treacă pe linie moartă. 

Poli Iași ar putea deveni un coșmar pentru Salim Cisse după nici jumătate de an de la contractul pe 2 ani semnat în septembrie 2017.

Atacantul în vârstă de 25 de ani luat gratis de la Olhanense n-a făcut deplasarea cu restul lotului, miercuri, în cantonamentul din Antalya, pentru că turcii nu i-au dat viză. Iar președintele moldovenilor, Adrian Ambrosie, dă de înțeles că-l va trece pe linie moartă dacă situația nu se rezolvă în câteva zile!

"Turcii acordă vize într-un regim special cetățenilor din Guineea, și Cisse n-a primit deocamdată răspuns la solicitarea lui. Suntem îngrijorați. Ni s-a spus că au fost cazuri în care a durat câteva săptămâni. Dacă situația lui nu se rezolvă în câteva zile, vom căuta un alt atacant. Cisse n-ar trebui să rateze cantonamentul pentru a ajunge la forma așteptată", a punctat Ambrosie.

Pe lângă problema atacantului, ieşenii trebuie să rezolve şi postul de fundaș dreapta, unde va fi testat spaniolul Adria Gallego Arias, de la Atletico Saguntino.

11 partide,2 goluri și 2 assisturi a bifat Cisse la ieșeni în campionat (9/1/1) și în Cupă (2/1/1)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
romulus65
romulus65  •  13 Ianuarie 2018, 09:00

Ce vina are Cisse ca nu-i dau turcii viza?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Ianuarie 2018, 18:22

Poate trebuia și voi să alegeți un loc de pregătire în care să poată merge toată lumea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează