FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - DINAMO, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

Vrea să se răzbune iar pe Dinamo: "Am rămas cu un gust amar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 09:17

Claudiu Bumba, atacantul Chiajnei, va fi din nou lunea viitoare unul dintre adversarii "câinilor", după ce Dinamo l-a cedat gratis în vară.

Fotbalistul de 24 de ani a marcat deja o dată contra roș-albilor, în victoria 3-2 din Ștefan cel Mare, în septembrie anul trecut, și-a explicat că regretă ce s-a întâmplat în 2017.

"Îmi pare rău că am plecat de la Dinamo, am rămas cu un gust amar după toată situația. Îmi pare rău și pentru fani, pentru că sunt cei mai buni din țară. Poate că a fost și vina mea, dar și a altor persoane", a spus Bumba.

Cosmin Contra nu l-a mai vrut pe Bumba vara trecută, fotbalistul bifând 14 meciuri în 2017 și două goluri și un assist în tricoul "câinilor". 

  • Chiajna - Dinamo se joacă luni, 12 februarie. Meciul începe la ora 20:45 și va fi în direct pe TV Digi Sport, Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 14:19

Tineretea ,bat-o vina . La fel e cazul lui Morutan ,plecat de la Cluj la FCSB. Sper sa aiba succes ,in locul lor au venit alti tineri jucatori de forta cum sunt Manea, Mailat si Ionita.

haideusicfr
haideusicfr  •  07 Februarie 2018, 14:17

Lasa Bumba cum semeni asa culegi. Anul trecut in iarna te-ai antrenat cu CFR-ul iar in ultima clipa ai semnat cu Dinamo. Ti-ai facut-o cu mana ta ,poate acum faceai parte din echipa CFR.

demolarii
demolarii  •  07 Februarie 2018, 12:37

Sa se răzbune pe Contra, să joace așa de bine toate meciurile încât să-l oblige pe Contra să-l selecționeze.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează