FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 2-0

Wesley anunţă: "Sîntem la fel de buni ca Twente!"

Wesley Lopes
Wesley Lopes

Articol de - Publicat miercuri, 20 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2011 13:54

Wesley Lopes (30 de ani) este gata să facă istorie în noul sezon la Vaslui. Brazilianul vrea să debuteze cu dreptul în campionat şi se gîndeşte deja la meciul cu Rapid, cînd speră să nu se mai repete istoria de anul trecut. Vasluienii au întîlnit Rapidul în prima etapă şi sezonul trecut, cînd au pierdut în Giuleşti.


"Am reuşit să ne punem la punct jocul şi echipa acum joacă foarte bine. Sîntem pregătiţi pentru campionat! Sper să facem un meci bun, să cîştigăm şi să nu mai repetăm jocul de anul trecut, cînd am fost învinşi. Vrem o victorie de moral înaintea partidei tur cu Twente", a spus Wesley.

Mijlocaşul galben-verzilor nu se teme nici de Twente, adversarul moldovenilor din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. "E o echipă bună şi este greu să joci împotriva unei formaţii mari. Dar vom evolua 11 la 11 şi putem face două partide mari care să ne ducă în play-off-ul Ligii. Orice întîlnire este grea. Au o echipă bună, dar şi noi sîntem la fel de buni. Acum, în România, Vaslui este o echipă respectată, dar vreau să se vorbească şi în Europa la fel de frumos despre noi", a comentat brazilianul.

Wesley a fost golgeterul Vasluiului sezonul trecut, cînd a reuşit să marcheze 13 goluri, fiind urmat de Adailton, cu 10 reuşite şi 3 pase de gol.

Partida Rapid - Vaslui este programată vineri, de la ora 18:30, în direct pe DigiSport 1 şi livetext pe gsp.ro. Meciul se va disputa cu porţile închise pe stadionul Sportului, în Regie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează