FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Recidivistul Bahassa » Motivul pentru care jucătorul Craiovei a fost exclus din lot înaintea derby-ului cu Dinamo!

Yassine Bahassa va rata meciul cu FC Botoșani / Sursă foto: GSP
Yassine Bahassa va rata meciul cu FC Botoșani / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 17:18 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 17:38

Adrian Mititelu jr. a explicat motivul pentru care francezul Yassine Bahassa (31 de ani) a fost lăsat în afara lotului lui FCU Craiova pentru partida cu Dinamo, programat vineri seară, pe Arena Națională. Mijlocașul a lipsit trei zile de la antrenamente, iar din informațiile GSP Bahassa nu este la prima abatere, fiind considerat recidivist.

Dinamo - FCU Craiova, live de la 21:30

„Nu este o excludere din lot. Din cauză că Bahassa a venit cu câteva zile întârziere la reunirea echipei, s-a luat decizia că nu va face parte din lotul cu Dinamo. A venit cu 3 zile mai târziu. A fost plecat în Franța și nu a venit la data stabilită.

Fotbal-apă de ploaie pe Arena Națională » Dinamo, răpusă de execuția fabuloasă a lui Baeten! Clasamentul ACUM
DINAMO - FCU CRAIOVA 0-1
Fotbal-apă de ploaie pe Arena Națională » Dinamo, răpusă de execuția fabuloasă a lui Baeten! Clasamentul ACUM

Este o abatere și aceasta a fost măsura luată. Și noi suntem liberi să ne facem lotul cum vrem pentru meci. Bahassa își va redresa comportamentul și sunt convins de lucrul acesta. Nu trebuie să ai antecedente sau să fii un om problematic ca să lipsești de la reunirea echipei. Este pur și simplu o abatere, plus că nu avea zilele necesare de pregătire pentru a face parte din lot.

Bahassa a discutat cu staff-ul tehnic, cu directorul sportiv. Nu este mai important decât meciul de astăzi, că Bahassa a întârziat 3 zile. Suntem siguri că își va reveni și că nu va continua și cu alte abateri. Momentan, nu l-am amendat", a declarat Adrian Mititelu Jr, la Fanatik.

Bahassa, unul dintre cei mai buni dribleuri din campionat, tinde să dispară aproape de tot din prim-planul Superligii. Francezul are puține minute la activ în actuala ediție.

Bahassa a fost titularizat ultima oară pe 5 august, la victoria de la Botoșani, 1-0. De atunci, a început toate partidele din postura de rezervă și a primit minute puține. Spre exemplu, cu Farul, în lecția de fotbal predată lui Hagi în urmă cu două săptămâni, francezul a prins doar 16 minute.

Sezonul trecut, Bahassa a fost determinant pentru olteni. A evoluat în 42 de partide și a reușit 5 goluri și 8 pase decisive. Bahassa mai are contract cu FCU până în iunie 2024. La finalul campionatului trecut, impresarul său dezvăluia că fotbalistul a fost ademenit cu câteva oferte din străinătate:

„Bahassa are oferte din Cipru și din Golf! Vom vedea în timp, deocamdată jucătorul trebuie să se concentreze pe jocul său la FCU Craiova", a precizat reprezentantul fotbalistului în mai 2023, pentru GSP.

Citește și alte articole:

Joao Janeiro iese la atac! Primele acuzații după plecarea de la FCU Craiova: „M-au înșelat! Mi-au luat toată puterea”

La un meci de-al nostru nu prea știi la ce să te aștepți!” » Aurelian Chițu amenință granzii din SuperLigă: „Vrem în play-off”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează