FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Zicu vede greșelile de la CFR: "El și cu Țucudean, dacă ar juca unul lângă altul, ar putea împărți mai bine lățimea terenului"

Omrani și Bogdan Mara
Omrani și Bogdan Mara

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 august 2018 20:58

Ianis Zicu a vorbit despre evoluțiile modeste din acest start de campionat ale lui Omrani la CFR Cluj și susține că atacantul nu e folosit în sistemul care trebuie.

Fostul jucător de la Inter și Dinamo spune că Toni Conceicao trebuie să schimbe sistemul 4-3-3 în 4-4-2 pentru a-l folosi la capacitate maximă pe Billel Omrani (25 de ani).

"Omrani poate să joace mai bine în 4-4-2. El și cu Țucudean, dacă ar juca unul lângă altul, ar putea împărți mai bine lățimea terenului, în acest sistem îi e greu să joace în bandă", a declarat Zicu la TV Digi Sport.

Prezent în studio Bogdan Mara, fostul manager de la CFR Cluj, îi dă dreptate lui Zicu: "Sunt foarte de acord cu ce spui. Când e în bandă nu e la capacitate maximă și nu ajunge la poartă așa cum ar trebui".

CFR Cluj joacă în această seară în etapa a 3-a din Liga 1 cu Concordia Chiajna. Meciul poate fi urmărit AICI!

Echipa lui CFR Cluj în meciul cu Chiajna: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Adam, Camora - Culio, Bordeianu, A. Ioniță - Omrani, Țucudean, Mailat
Rezerve: Vâtcă, Tanbem, Djokovici, Păun, Costache, Cr. Manea, A. Mureșan
Antrenor: Toni Conceicao

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
florisking
florisking  •  05 August 2018, 11:46

omrani trebuie in primul rand, sa invete sa faca o preluare , sa-si doreasca sa joace mingea cu capul(nu doar sa simuleze saritura), sa lege 3-5 pase bune si nu in ultimul rand sa i se aduca aminte, ca joaca la campioana romaniei. rusine omrani si celor ce-i permit lui si altor jucatori(titulari de drept),acesta atitudine in timpul jocului!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează