FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

ZIGGY GORDON LA DINAMO // Mircea Rednic a anunțat primul transfer: „99% vine să semneze”

Ziggy Gordon, în negru // FOTO: Guliver/GettyImages
Ziggy Gordon, în negru // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 16:35

Ziggy Gordon, fundașul dreapta scoțian, va semna zilele viitoare cu Dinamo. Ziggy a fost invitat și la meciul de mâine cu Poli Iași, de la ora 21:00.

Ziggy Gordon s-a despărțit cu stil de Hamilton, din prima ligă scoțiană, ajutându-și fosta echipa să se salveze de la retrogradare printr-un gol în victoria cu 2-0 cu St. Johnstone. În această săptămână, fundașul scoțian este așteptat să sosească în Capitală pentru a parafa actele cu Dinamo, pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

99% vine Ziggy. E posibil să vină zilele astea și să semneze. Nu vor veni mai mult de 4-5 jucători. Vreau să completez lotul cu 2-3 jucători împrumutați.

Vom vedea cine pleacă. Se pot întâmpla multe. Totul depinde de evoluția lor. Vreau să plec în Spania cu 90% din lotul cu care voi juca sezonul viitor. Restul de 10% înseamnă jucătorii care vor veni sub formă de împrumut”, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

250.000 €este cota lui Ziggy Gordon potrivit transfermarKT

„Problema lui Șerban e clară. Nu am cum să-l ajut. Nu are nici bagaje. De împrumutat nu putem să îl împrumutăm. Am înțeles că domnul Șiman nu e de acord. Mai are contract și o să mai aibă contract. S-ar putea să joace și mâine titular. Are tot sprijinul meu. Nici lui nu îi ușor. Nu a jucat de multă vreme” Mircea Rednic

„Avem ceva probleme după meciul de la Chiajna. Montini și Reda Jaadi nu s-au antrenat de două zile. Vedem azi dacă se pot antrena. Am mulți jucători cu bătături și sânge. Principalul adversar a fost terenul. Ioan Filip are ceva probleme și nu s-a antrenat normal.
Sorescu intră în lot, Nasser a reintrat și el la antrenamente” Mircea Rednic

Gordon a jucat 40 de meciuri în acest sezon pentru Hamilton, echipă la care a fost crescut. A mai jucat în Polonia, la Jagiellonia și Pogon Siedlce.

VEZI ȘI:

VIDEO Constantin Budescu, cacealma sau transferul anului la Dinamo? Ce jucător i-a promis lui Mircea Rednic că vine la Dinamo

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
danirovl
danirovl  •  21 Mai 2019, 23:55

Asta e in mare echipa pt anul viitor?!? Ba rednic n e iei la misto?...ba baieti ,spuneti daca nu vreti sa mai aveti suparteri! Ba omule acum 15-20 ani( nu ca ar fi fost cine stie ce) imi rupeam pumnii in pereti la cate o ratare a lui dinamo...de vreo 3 ani nici nu stiu in ce zi mai avem meci ...cred ca trebuie sa va dea de gandit asta...

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Mai 2019, 21:20

Draga Mircea , sper sa citesti comentariile mele ,nu sa tii cont de ele.Dinamo a inceput cu Traian Ionescu, cu Angelo Niculescu si cu nea Nae Nicusor , pe care tu il stii foarte bine.Si de prin 1965 , cu doi colosi ai fotbalului romanesc , Cornel Dinu si Mircea Lucescu, chiar daca Lucescu, baleteaza intre Steaua si Rapid, si lui ca si lui , unui vanator de mistreti , Ion Tiriac , glorie le a dat Dinamo Bucuresti.Dar unii oameni sunt nerecunoscatori, numai oamenii destepti sunt altruisti, si Lucescu si Tiriac , ar trebui sa stea in fata Clubului Dinamo in genunchi si sa se roage ca la Sfintele Moaste, dar astia suntem noi oamenii , nu stim sa daruim , un crampei din ceea ce am primit.Dar tu ai facut ceva intrun moment foarte greu din istoria acestui club , ceea ce nu au facut cei doi , TIRIAC SI LUCESCU, ai sacrificat nervi , bani si ai salvat clubul de la RETRGRADARE, IN REST NU MAI CONTEAZA.Cand Lucescu te a pus libero langa Ando a avut fler.Dar, astazi trebuie sa faci mai mult pentru toata suflarea dinamovista.Ai grija cum abordezi sezonul urmator, spiritul lui Dinamo , este ranit si trebuie sa te gandesti bine in selectie, nu mai este timp de pierdut.Cauta jucatori tineri si , tehnici si cu spiritul de sacrificiu al lui CORNEL DINU.Voi hunedorenii , tu cu Ando si ceilalti ati aratat ca va trageti din neamul dacic al lui Decebal , luptatori de prima mana.

2036290743290484
Ion Marin  •  21 Mai 2019, 21:02

Draga Mircea, am si tie cateva vorbe sa ti mai spun.Jucatorii pe care ii ai tu acum la echipa sunt lipsiti de valoare si lipsiti de creier , pentru ca executa niste automatisme fara pic de ratiune.Cu astia nu stiu daca anul viitor te poti salva de la retrogradare , ai doar cativa , nu pot sa ti ii spun eu de la televizor, dar iti pot spune doi pe care i am vazut zilele astea, tot la tv., mai buni ca Zenke, Simion de la Calarasi si Deac de la Concordia.Asa ca mediteaza , cauta jucatori valorosi si tineri care au tehnica , viteza si mai si gandesc , pe care slefuindu i le adaugi valoare , pe Zneke si pe altii ca el ii pregatesti DEGEABA.Intoarce te in trecut si adu ti aminte ca Lucescu a construit marele DINAMO de dinainte de 89 , pe un schelet valoros cu Klein , Rednic, Andone, Mateo, Camataru si cu Vaiscovici.Tu il ai pe Dan Nistor ,N Dyaie si pe ici pe colo pe klimavicius , Montini si Sorescu - care trebuie ordonat pentru ca este foarte imprastiat.Daca l inveti sa joace cu capul sus , concentrat in regim de viteza sa centreze , sa dea pase corecte si sa gandeasca mai mult poti spera la el ca jucator.In rest pleava si plevusca , cu care ne vom zbate in mocirla facuta de Ianul , Borcea , Badea si altii.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează